Hírek ára és Hiteligénylés témában

Személyi kölcsön igénylés ára: megéri felvenni?

Személyi kölcsön igénylés ára: megéri felvenni?

Mindennek meg van az ára- szól a mondás, és nincs ez másképp a kölcsönök igénylésénél sem. Az, hogy valakinek egy adott élethelyzetben bizony szüksége van ilyen anyagi segítségre, egyre gyakrabban előfordul a mai világban. A legmegfelelőbb segítség a személyi kölcsön igénylése lehet, hiszen ennél a hitel típusnál semmi féle elszámolási… Tovább: Személyi kölcsön igénylés ára: megéri felvenni?»

Mennyi a lakáshitel igénylés ára?

Mennyi a lakáshitel igénylés ára?

A kérdés kicsit költői is lehetne, azonban még sem az. Abban az esetben, ha valaki lakás kölcsön felvétele mellett dönt, valószínűleg tisztába van azzal, havonta mekkora árat kell majd ezért fizetni hosszú évekig a törlesztő részletek személyében. Ezen felül viszont vannak egyéb költségek is, mely az ingatlan vásárlóját terhelik a… Tovább: Mennyi a lakáshitel igénylés ára?»

A jelzáloghitel igénylés ára: milyen kiadások, költségek merülhetnek fel?

A jelzáloghitel igénylés ára: milyen kiadások, költségek merülhetnek fel?

Minden hiteligénylésnek meg van a maga ára. Elég, ha csak a törlesztő részletre gondolunk, amit hosszú- hosszú évekig fizet az ember, és a végére egy jóval nagyobb összeget fizet ki mindenki, mint amekkora összeget megigényelt. Ezért a többletért éri meg a bankoknak kölcsönöket adni. Jelzáloghitelnél sincs ez másképp, itt is… Tovább: A jelzáloghitel igénylés ára: milyen kiadások, költségek merülhetnek fel?»

Autóhitel igénylés: mindennek ára van!

Autóhitel igénylés: mindennek ára van!

Mikor valaki gépjármű vásárlása mellett dönt, általában a kocsi típusának a kiválasztása mellett azt a maximálisan fizetendő árat is kiválasztja, amit hajlandó érte kifizetni. Az emberek többsége nem képes egy vadonatúj autót megvásárolni, így a használt gépjárművek között kell keresgélniük. Azonban még ezek ára is sokszor olyan magas, hogy hitel… Tovább: Autóhitel igénylés: mindennek ára van!»

A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?

A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?

A hitelkártya mindenkinek gyors és kényelmes segítséget kínál, hiszen nem várt kiadások mindig felmerülhetnek. Gyakran a legrosszabbkor romlik el egy háztartási gép, és az is elő szokott fordulni, hogy a hónap végére már nem marad elegendő pénze az embereknek. Ilyen helyzetekre van kitalálva a hitelkártya, melynek igénylése már minden pénzintézetnél… Tovább: A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?»

Hiteligénylés 2013