Hírek gyorsan és Hiteligénylés témában

Hitelkártya akár azonnal? Lehetséges lenne?

Hitelkártya akár azonnal? Lehetséges lenne?

Manapság egyre többen kerülnek olyan kellemetlen helyzetbe a hónap végére, mikor a meglévő anyagi forrásik kimerülnek, és egy ilyenkor adódó nagyobb kiadás már jelentős gondot okozna a pénztárcájuknak. Ilyenkor jöhet jól egy hitelkártya, mely a pénztárcájukban lapulva azonnal készen áll a használatra. Akkor, mikor pénzszűkébe kerül valaki, bizony azonnal szüksége… Tovább: Hitelkártya akár azonnal? Lehetséges lenne?»

A személyi kölcsön magánszemélyektől: mik a buktatói az ilyen hiteligénylésnek?

A személyi kölcsön magánszemélyektől: mik a buktatói az ilyen hiteligénylésnek?

A személyi kölcsön sokaknak nyújthat segítséget egy szorult anyagi helyzet esetén, hiszen teljesen szabadon felhasználható a kapott összeg. A kölcsönt lehet igényelni bankoktól és pénzintézetektől is, ezek megbízható megoldásnak számítanak. Van azonban lehetőség magányszemélyektől is kérni személyi kölcsönt, ez viszont egy eléggé veszélyes és meggondolatlan lépésnek tekinthető. Mik a buktatói… Tovább: A személyi kölcsön magánszemélyektől: mik a buktatói az ilyen hiteligénylésnek?»

Az online hiteligénylés bárosoknak mennyire lehet gyors?

Az online hiteligénylés bárosoknak mennyire lehet gyors?

A hiteligénylésnek számos feltételen van, melyeknek ha a leendő adós nem tud megfelelni, akkor a kért kölcsön folyósítása se fog megtörténni. Az egyik igen komoly feltétele a hiteligénylésnek, így az online hiteligénylésnek is, hogy kölcsön igénylője ne szerepeljen a BAR- listán (manapság már inkább KHR- listaként ismert) egy korábbról fent… Tovább: Az online hiteligénylés bárosoknak mennyire lehet gyors?»

A hiteligénylés bárosoknak mennyire mehet gyorsan?

A hiteligénylés bárosoknak mennyire mehet gyorsan?

A mai világban nagyon könnyen fel lehet kerülni egy ki nem törlesztett hitellel a BAR- listára (manapság már inkább úgy emlegetik, hogy KHR- lista), ami egy újabb kölcsön esetében igén komoly megbélyegzésnek számít. A legtöbb bank nem “áll szóba” bárosokkal, hiszen nem tekintik őket hitelképesnek, ám vannak egyéb lehetőségek arra,… Tovább: A hiteligénylés bárosoknak mennyire mehet gyorsan?»

A hiteligénylés történhet gyorsan is?

A hiteligénylés történhet gyorsan is?

A mai nehéz gazdasági helyzetben egyre többen kényszerülnek arra, hogy egy hosszú évekig is elnyúló hitelt vegyenek a nyakukba. Ma már mindenre lehet hitelt igényelni, legyen szó lakásról, autóról, vagy épp egy személyi kölcsönről, melyet teljesen szabadon használhatnak fel. Sokan gondolják úgy, hogy egy hiteligénylésre sok időt és energiát kell… Tovább: A hiteligénylés történhet gyorsan is?»

Hogyan lehetséges gyorsan a hitelkártya igénylés?

Hogyan lehetséges gyorsan a hitelkártya igénylés?

A hitelkártyának, így a hitelkártya igénylésének is sok előnye van. Hasonló funkciót tölt be, mint a bankkártya, és kinézetre pedig teljesen egyformák is lehetnek. Ha hirtelen kiadás merül fel, akkor csak elő kell venni a pénztárcájukból, és használni a kártyát. Annyi különbség merülhet fel a bank kártyával szemben, hogy itt… Tovább: Hogyan lehetséges gyorsan a hitelkártya igénylés?»

Hiteligénylés 2014