Hírek autóhitel és Hiteligénylés témában

A hiteligénylés a nyugdíjasoknak is megoldható lehet napjainkban?

A hiteligénylés a nyugdíjasoknak is megoldható lehet napjainkban?

Az emberek bármely életszakaszukban kerülhetnek olyan kellemetlen helyzetbe, hogy hitelre van szükségük anyagi problémáik megoldására. Nem kivétel ez alól a nyugdíjas korosztály sem, hiszen idős korban is épp úgy adódhatnak nehéz helyzetek az anyagiakban, mint a fiatalabb korosztálynak, így nekik is szükségük lehet valamilyen kölcsön típusra. A hiteligénylés a nyugdíjasoknak… Tovább: A hiteligénylés a nyugdíjasoknak is megoldható lehet napjainkban?»

Autóhitel igénylés

Autóhitel igénylés

Autóhitel igénylése több módon is lehetséges. Ha felveszünk sima személyi hitelt, akkor ki tudjuk belőle fizetni az autót, és teljesen mindegy az autó szempontjából, hogy kinek tartozunk, a lényeg, hogy a hitel amit kaptunk az autóra lesz kifizetve. Ezekhez a szabad felhasználású hiteleket általában nem kötik jelzáloghoz, de ennek így… Tovább: Autóhitel igénylés»

Az autó kölcsön igénylés folyamata röviden összefoglalva

Az autó kölcsön igénylés folyamata röviden összefoglalva

Napjainkban egyre több embernek szükséges egy saját gépjármű ahhoz, hogy mindennapi életét gördülékenyebben tudja élni. Autó kölcsön igénylése nélkül viszont ezt kevesen tehetik meg. Maga az igénylés folyamata igen rövidnek és egyszerűnek mondható, természetesen csak abban az esetben, ha bankok által megszabott feltételeknek megfelelnek a kölcsön igénylői. Az autó kölcsön… Tovább: Az autó kölcsön igénylés folyamata röviden összefoglalva»

Autóhitel igénylés: milyen nyomtatvány szükséges hozzá?

Autóhitel igénylés: milyen nyomtatvány szükséges hozzá?

Azok, akik új vagy használt gépjármű vásárlása mellett döntenek, ritkán tudják megtenni azt, hogy egy összegben ki is fizetik a vételárat. Ilyenkor nyújt nagy segítséget az autóhitel igénylése. Ahhoz viszont, hogy maga a kölcsön igénylése sikeres lehessen, kellenek bizonyos nyomtatványok, melyeket kitöltve kell eljuttatni a kiválasztott bankhoz. Milyen nyomtatványok szükségesek… Tovább: Autóhitel igénylés: milyen nyomtatvány szükséges hozzá?»

Autóhitel igénylés: mindennek ára van!

Autóhitel igénylés: mindennek ára van!

Mikor valaki gépjármű vásárlása mellett dönt, általában a kocsi típusának a kiválasztása mellett azt a maximálisan fizetendő árat is kiválasztja, amit hajlandó érte kifizetni. Az emberek többsége nem képes egy vadonatúj autót megvásárolni, így a használt gépjárművek között kell keresgélniük. Azonban még ezek ára is sokszor olyan magas, hogy hitel… Tovább: Autóhitel igénylés: mindennek ára van!»

Az autóhitel igénylése sem intézhető az ügyfélkapun!

Az autóhitel igénylése sem intézhető az ügyfélkapun!

Az autóhitel igénylése is már lehetséges online, hiszen számos banknak és pénzintézetnek vannak olyan internetes felületei, ahol egy űrlap kitöltésével majd elküldésével elindítható a kölcsön iránti kérelme. Téves viszont az az információ, mely szerint maga a gépjármű hitel igénylése intézhető lenne az ügyfélkapu segítségével. Nem csak ennél a kölcsön típusnál… Tovább: Az autóhitel igénylése sem intézhető az ügyfélkapun!»

Autóhitel igénylés: akár már online is intézheti!

Autóhitel igénylés: akár már online is intézheti!

Az autó vásárlás komoly döntést jelent az emberek életében, hiszen a legtöbben nem tudják azt megtenni, hogy készpénzben kifizetik a teljes vételárat, így kénytelenek hitelt felvenni. Egy kölcsön mindig kockázattal jár, így érdemes alaposan megfontolni, hogy melyik banknál intézik az igénylését. Az egyik legegyszerűbb is leggyorsabb megoldás autóhitel intézésénél az… Tovább: Autóhitel igénylés: akár már online is intézheti!»

Autóhitel igénylés során az internet milyen segítséget jelenthet?

Autóhitel igénylés során az internet milyen segítséget jelenthet?

Mikor az ember elhatározza magát, hogy autót vásároljon, első lépésként ki kell választani a gépjárművet, valamint azt is el kell döntenie, hogy mennyi pénzt szán rá. A legtöbbeknek gondok okoz készpénzben, rögtön a vásárláskor kifizetni a teljes vételárat, így hitelre szorulnak. Sok kérdés fel szokott merülni ilyenkor a vásárlóban, manapság… Tovább: Autóhitel igénylés során az internet milyen segítséget jelenthet?»

Az autóhitel igénylés menete röviden és egyszerűen

Az autóhitel igénylés menete röviden és egyszerűen

Sajnos napjaikban kevesen tehetik meg azt, hogy amikor autóvásárlásra kerül a sor, akkor ezt hitel mentesen tudják intézni. Az autóhitel igénylés így a legtöbb embernek nélkülözhetetlen, hála ég viszont ennek mente nem nevezhető egy bonyolult és hosszadalmas folyamatnak. Az autóhitel igénylés általában akkor indul el, mikor az autókereskedésben kiválasztják a… Tovább: Az autóhitel igénylés menete röviden és egyszerűen»

Autóhitel igénylés esetében lehetséges a végtörlesztés?

Autóhitel igénylés esetében lehetséges a végtörlesztés?

Elég sok ember került bele az elmúlt években abba a kellemetlen helyzetbe, hogy autóhitelük annyira megemelkedett, hogy azt már nem tudják minden hónapban időben és pontosan törleszteni. Annak a hiteligénylőnek, akinek van lehetősége egyben kifizetni a még fenn álló autóhitelét, annak remek lehetőség a végtörlesztés. Kérdés az, hogy ez lehetséges-e… Tovább: Autóhitel igénylés esetében lehetséges a végtörlesztés?»

Oldal 1 / 212
Hiteligénylés 2015