Hírek 2012 és Hiteligénylés témában

Autóhitel igénylés esetében lehetséges a végtörlesztés?

Autóhitel igénylés esetében lehetséges a végtörlesztés?

Elég sok ember került bele az elmúlt években abba a kellemetlen helyzetbe, hogy autóhitelük annyira megemelkedett, hogy azt már nem tudják minden hónapban időben és pontosan törleszteni. Annak a hiteligénylőnek, akinek van lehetősége egyben kifizetni a még fenn álló autóhitelét, annak remek lehetőség a végtörlesztés. Kérdés az, hogy ez lehetséges-e… Tovább: Autóhitel igénylés esetében lehetséges a végtörlesztés?»

A kamattámogatott lakáshitel feltételei 2012-ben

A kamattámogatott lakáshitel feltételei 2012-ben

Az idei évben indult kamattámogatott lakáshitel jóval több embernek tud segíteni. Már nem csak új lakás vásárlására, felújítására lehet felhasználni, de 2012-ben használt lakás vásárlására is megkaphatják a hiteligénylők. Ezen túl is még számos előnye van a mostani kamattámogatott lakáshitelnek az elmúlt évekéhez viszonyítva, viszont ahhoz, hogy ezt meg is… Tovább: A kamattámogatott lakáshitel feltételei 2012-ben»

Kamattámogatott lakáshitel: újra lehet élni a lehetőséggel!

Kamattámogatott lakáshitel: újra lehet élni a lehetőséggel!

Sokaknak jelenthet jó hírt, hogy a 2012. év elejétől újra lehet élni a kamattámogatott lakáshitel adta lehetőségekkel. Ez a kamattámogatott lakáshitel már jóval több embernek nyújt segítséget, mint a korábbi kamattámogatott lakáshitel. Azon túl, hogy sokkal többen kaphatják meg, még számos előnye van az idei évben elindult kamattámogatott lakáshitelnek. Egyik… Tovább: Kamattámogatott lakáshitel: újra lehet élni a lehetőséggel!»

A lakáshitel kiváltás feltételei 2012-ben

A lakáshitel kiváltás feltételei 2012-ben

Egyre többen kerülnek bele abba a kellemetlen és sokszor kilátástalan helyzetbe, hogy meglévő lakáshitelüket nem tudják már tovább fizetni. Ilyenkor lehet megoldás a számukra, ha lakáshitelüket kiváltják. Az azt jelenti, hogy egy másik banknál vesznek fel egy kedvezőbb hitelt, mellyel a korábbi banknál kiváltják a meglévő lakáshitelüket. Viszont ahhoz, hogy… Tovább: A lakáshitel kiváltás feltételei 2012-ben»

Hiteligénylés 2012