Hírek bankkártya és Hiteligénylés témában

Vigyázni kell, hiszen a hitelkártya adatlopás is megtörténhet!

Vigyázni kell, hiszen a hitelkártya adatlopás is megtörténhet!

A mai modern világban nagyon kell vigyázni a személyes irataikon kívül a bankkártya, valamint a hitelkártya adatokra is, hiszen az adatlopás ilyen területeken is egyre elterjedtebbnek számít. Mivel mind a két kártyával lehet már manapság az interneten fizetni, így egy jó hackernek nem jelenthet gondot, hogy feltörje a biztonsági rendszereket,… Tovább: Vigyázni kell, hiszen a hitelkártya adatlopás is megtörténhet!»

A hitelkártya adatok megadás mennyire biztonságos manapság?

A hitelkártya adatok megadás mennyire biztonságos manapság?

Egy hitelkártyával jobb esetben nem csak az üzletekben, személyesen lehet fizetni, de arra is alkalmas, hogy akár online, az interneten is használják őket. Hitelkártya igénylésnél azonban erről mindig érdeklődni kell, hiszen csak egyes kártyatípusok alkalmasak arra, hogy a világhálón is fel tudják használni a vásárlások alkalmával. Sok magyarnak idegen még… Tovább: A hitelkártya adatok megadás mennyire biztonságos manapság?»

MasterCard kártya igénylés

MasterCard kártya igénylés

MasterCard kártya igényléséhez be kell fáradunk valamelyik bankfiókba, és a folyószámla szerződéssel együtt kell megigényelnünk. Ha már van folyószámlánk az egyik banknál, akkor már csak egy kártyaszerződést kell aláírjunk hozzá, és MasterCardot kell kiválasztanunk a kártya lehetőséges közül. A MasterCard az egyik legszélesebb körben elfogadott kártyatípus. Létezik belőle dombornyomott és… Tovább: MasterCard kártya igénylés»

Dombornyomott bankkártya igénylés

Dombornyomott bankkártya igénylés

Dombornyomott bankkártya igénylése abban a bankfiókban lehetséges, ahol a bankszámlánkat is vezetjük, hiszen a bankkártyát csak már meglévő pénzforgalmi bankszámlaszámhoz lehet hozzárendelni. Ha még nincs bankszámlánk, akkor érdemes kinézni egy nekünk szimpatikus bankot, és bemenni a bankszámla konstrukciókról érdeklődni. Ha találunk számunkra megfelelőt, akkor érdemes leszerződni velük. Amint megvan a… Tovább: Dombornyomott bankkártya igénylés»

Bankkártya igénylés

Bankkártya igénylés

Bankkártya igénylés nagyon egyszerű lépések sorozata. Igazából itt már csak az a lényeg, hogy a meglévő számla használatához egy bankkártyát a bank hozzárendeljen, egy szimpla bankkártya szerződés megkötésével, melyet az ügyfélnek csak alá kell írnia. Ehhez nincsen szükség semmilyen igazolásra, vagy bármilyen okmányokon kívüli dokumentumra, a lényeg, hogy a személyi… Tovább: Bankkártya igénylés»

Hitelkártya igénylés: a hirtelen vásárlások tökéletes megoldása

Hitelkártya igénylés: a hirtelen vásárlások tökéletes megoldása

A hitelkártya is tekinthető egy bankkártyának, melyet az a bank vagy pénzintézet bocsájt ki, ahol a kártyát, és így a hitelt megigényelték. Egy hitelkártya igazán meg tudja könnyíteni az életet, különösen akkor, ha hirtelen kell megvenni, megvásárolni egy fontos dolgot, így jó ha mindig a táskájukban, vagy a pénztárcájukban lapul…. Tovább: Hitelkártya igénylés: a hirtelen vásárlások tökéletes megoldása»

Hiteligénylés 2014