Hírek feltételei és Hiteligénylés témában

Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?

Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?

A hirtelen és nem várt kiadások, vásárlások tökéletes társa lehet egy hitelkártya. Az igénylésénél a bankok számos feltételt állítanak fel az igénylőkkel szemben, így vannak olyan magyarak is, akik a hazai bankoknál valamilyen oknál fogva vagy nem kaphatnak megfelelő keretösszegű hitelkártyát, vagy pedig egyáltalán nem igényelhetnek ilyen fizető eszközt. Nekik… Tovább: Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?»

Mik az internetes hiteligény feltételei?

Mik az internetes hiteligény feltételei?

Sokan kényszerülnek arra, hogy hitel igényeljenek. Ebben a mai világban ritkán tudja megtenni azt bárki is, hogy csak önerőből megvegyen egy ingatlant vagy épp gépjárművet, de az is elő szokott fordulni, hogy még átmeneti pénz problémáját is csak ezzel tudja orvosolni. A bankok napjainkra olyan ügyfélbarát szolgáltatásokat is kínálnak, amiknek… Tovább: Mik az internetes hiteligény feltételei?»

A jelzáloghitel igénylés feltételei: jelentős szigorítások

A jelzáloghitel igénylés feltételei: jelentős szigorítások

Ahhoz, hogy valaki jelzáloghitelhez tudjon jutni, jelentős szigorításokkal kell szembenézni. Néhány éve még jóval könnyebben is lehetett jelzáloghitelt igényelni, manapság viszont szigorodtak az igénylés feltételei. Az igénylés menete azért lett nehezebb, mert a bankoknak biztosíték kell, hogy a válság ellenére a hiteligénylők tudják fizetni az igényelt jelzáloghitelüket. Az egyik legkomolyabb… Tovább: A jelzáloghitel igénylés feltételei: jelentős szigorítások»

Hiteligénylés 2014