Hírek hitelkártya igénylés és Hiteligénylés témában

Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?

Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?

A hirtelen és nem várt kiadások, vásárlások tökéletes társa lehet egy hitelkártya. Az igénylésénél a bankok számos feltételt állítanak fel az igénylőkkel szemben, így vannak olyan magyarak is, akik a hazai bankoknál valamilyen oknál fogva vagy nem kaphatnak megfelelő keretösszegű hitelkártyát, vagy pedig egyáltalán nem igényelhetnek ilyen fizető eszközt. Nekik… Tovább: Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?»

A hitelkártya igénylés lehetséges Ausztriában a magyaroknak is?

A hitelkártya igénylés lehetséges Ausztriában a magyaroknak is?

Biztos mindenki került már olyan kellemetlen helyzetbe, hogy szüksége lett volna valamire a háztartásban, de épp nem volt elegendő összeg se a tárcájában, se pedig a bankkártyáján. Ilyenkor jöhet jól egy hitelkártya, amit direkt az ilyen hirtelen vásárlásokra találtak ki. Kérdés, hogy a hitelkártya igénylése csak az országhatárain belül lehetséges-… Tovább: A hitelkártya igénylés lehetséges Ausztriában a magyaroknak is?»

A hitelkártya igénylése Ausztriában is lehetséges lenne?

A hitelkártya igénylése Ausztriában is lehetséges lenne?

A hiteligénylés, így a hitelkártya igénylés nem csak az országhatárain belül lehetséges. Külföldi kölcsön igénylésen is lehet gondolkodni, különösen ha közeli országokról van szó. Az Ausztriában történ hiteligénylés sok magyarnak jelent tökéletes megoldás arra, hogy átmeneti pénzproblémáit orvosolni tudja. Mindenkinek ismerős lehet, hogy hirtelen kéne vásárolni valamit, de nincs elegendő… Tovább: A hitelkártya igénylése Ausztriában is lehetséges lenne?»

Aranykártya igénylés

Aranykártya igénylés

Ha úgy döntünk, hogy aranykártyát igénylünk a számlánkhoz, akkor be kell fáradnunk a bankfiókba, és egy aranykártya igénylő lapot kell kitöltenünk. Fontos az elején tisztázni, hogy egy meglévő számlához szeretnénk ezt kérni, vagy új folyószámlát szeretnénk igényelni a meglévő mellé. Azt is meg kell beszéli, hogy ha az aranykártya igénylés… Tovább: Aranykártya igénylés»

Néhány dolog, amit a hitelkártya igénylő formanyomtatványról tudni érdemes!

Néhány dolog, amit a hitelkártya igénylő formanyomtatványról tudni érdemes!

A hitelkártya nagyszerű megoldás lehet azoknak az embereknek, akinek gyakran nehezítik meg váratlan kiadások a hétköznapjaikat. Lehet ez egy elektromos háztartási gép elromlása vagy épp egy több gyerekkel rendelkező családnak az iskolakezdéses időszak. Ilyen helyzetekre találták ki a hitelkártyát, aminek igényléséhez szükséges az igénylő formanyomtatvány kitöltése is. Mi az a… Tovább: Néhány dolog, amit a hitelkártya igénylő formanyomtatványról tudni érdemes!»

Mit kell tudni a hitelkártya igénylő adatlapról?

Mit kell tudni a hitelkártya igénylő adatlapról?

A hitelkártya remek társ lehet a mindennapokban, hiszen nem csak hogy kis helyen elfér, de manapság már a legtöbb nagyobb üzletben lehet vele fizetni. Sokaknak lehet ismerős a helyzet, hogy a fizetése nem mindig tart ki a hónap végére. Általában ezekben az időszakokban szoktak felmerülni a legváratlanabb kiadások. Ilyenkor nyújt… Tovább: Mit kell tudni a hitelkártya igénylő adatlapról?»

A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?

A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?

A hitelkártya mindenkinek gyors és kényelmes segítséget kínál, hiszen nem várt kiadások mindig felmerülhetnek. Gyakran a legrosszabbkor romlik el egy háztartási gép, és az is elő szokott fordulni, hogy a hónap végére már nem marad elegendő pénze az embereknek. Ilyen helyzetekre van kitalálva a hitelkártya, melynek igénylése már minden pénzintézetnél… Tovább: A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?»

Hitelkártya igénylés: bár- listás személyeknek is van esélyük?

Hitelkártya igénylés: bár- listás személyeknek is van esélyük?

A hitelkártya mindenkinek jó társa lehet a hétköznapokban, hiszen nem várt, kellemetlen meglepetések mindig érhetik az embert. Ilyenkor jó, ha van az ember tulajdonában egy olyan fizetőeszköz, melyre mindig lehet számítani. Sajnos napjainkban sokan vannak olyan helyzetben, hogy egy korábbi hitelüket már nem tudják fizetni, mégis szükségük lenne egy hitelkártyára…. Tovább: Hitelkártya igénylés: bár- listás személyeknek is van esélyük?»

A külföldi hitelkártya igénylés is lehetséges?

A külföldi hitelkártya igénylés is lehetséges?

A hitelkártya remek társa lehet azoknak, akiknél váratlan kiadások szoktak felmerülni a hétköznapokban, vagy épp nem biztos, hogy mindig ki tudnak jönni a fizetésükből még hónap végén is. Magának az igénylésnek itt Magyarországon számos feltétele van, melyek mindegyikének meg kell felelni. Felmerül azonban sok magyarban a kérdés, hogy vajon a külföldi… Tovább: A külföldi hitelkártya igénylés is lehetséges?»

A hitelkártya igénylés diákoknak is lehetséges?

A hitelkártya igénylés diákoknak is lehetséges?

A hitelkártya gyors és egyszerű segítséget jelent mindenkinek, akinél váratlan kiadások merülnek fel. Minden bank kínálatát érdemes megnézni az igénylés előtt, hiszen kedvezőbbnél kedvezőbb akciókkal próbálják magukhoz csábítani a leendő ügyfeleiket. Sok egyetemistában merül fel a kérdés, hogy vajon a hitelkártya igénylés diákoknak is lehetséges? A hitelkártya igénylésnek, akárcsak a… Tovább: A hitelkártya igénylés diákoknak is lehetséges?»

Oldal 1 / 212
Hiteligénylés 2014