Hírek hitelkeret és Hiteligénylés témában

Hitelkártya zárolás: egy új törvény született ezzel kapcsolatban!

Hitelkártya zárolás: egy új törvény született ezzel kapcsolatban!

Egy hitelkártyát lehet jól és rosszul is használni. Jó megoldásnak számít ezzel a kártyával kapcsolatban, ha csak fontos esetekben használják, valamint ha rendszeresen kiegyenlítik a tartozásukat, hiszen abban az esetben, ha a türelmi időszakon belül kifizetik a felhasznált összeget, kamatmentes lesz a hitelkártya használata. Rossz megoldásnak számít azonban, ha felesleges… Tovább: Hitelkártya zárolás: egy új törvény született ezzel kapcsolatban!»

A hitelkártya hitelkerete: mekkora lehet pontosan?

A hitelkártya hitelkerete: mekkora lehet pontosan?

A hitelkártya kiváló társa lehet az olyan embereknek, akiknél gyakran merülnek fel váratlan kiadások. Az igénylése azonban már koránt sem olyan egyszerű, hiszen mint minden hitelnél, így itt is igen szigorú feltételeket állítottak fel a bankok az igénylőkkel szemben. Az, hogy mekkora lesz a hitelkártya hitelkerete, egy dologtól függ: mekkora… Tovább: A hitelkártya hitelkerete: mekkora lehet pontosan?»

A hitelkártya keret túllépése hogyan történhet meg?

A hitelkártya keret túllépése hogyan történhet meg?

A hitelkártya igénylését jól meg kell gondolni, hiszen gyakori probléma szokott lenni az, hogy a tulajdonosát arra sarkalja a kártya adta ” szabadság “, hogy túlköltekezzen, és olyan dolgokat is megvegyen, melyre egyébként vagy nem futná, vagy nem is lenne feltétlen szüksége. Ennek hosszútávon akár az is lehet a következménye,… Tovább: A hitelkártya keret túllépése hogyan történhet meg?»

Mi lesz a túlzott hitelkártya terhelés eredménye?

Mi lesz a túlzott hitelkártya terhelés eredménye?

A hitelkártya nagy szabadságot jelenthet, néha túl nagyot is. Sajnálatos módon a tulajdonosok egy része rossz irányba is elmehet a kártya ” hatalmának ” köszönhetően, és olyan dolgokat is megvásárol, ami egyrészt felesleges, másrészt pedig nem engedhetne meg magának. Az sem ritka, hogy a hitelkártyát túlterhelik, aminek az eredménye sok… Tovább: Mi lesz a túlzott hitelkártya terhelés eredménye?»

A hitelkártya terhelés: miért utasítják vissza a fizetési szándékot?

A hitelkártya terhelés: miért utasítják vissza a fizetési szándékot?

A hitelkártya igénylés sok előnyt biztosít a tulajdonosának, de soha sem szabad megfeledkezni arról, hogy ennek a hitelnek is vannak bizony hátrányai. A leggyakoribb problémát kétség kívül az szokta jelenteni, hogy a tulajdonosa nem tudja megfelelően használni a kártyát és túlterheli azt. A felesleges vásárlások eredménye pedig az lesz, hogy… Tovább: A hitelkártya terhelés: miért utasítják vissza a fizetési szándékot?»

Hitelkeret igénylés

Hitelkeret igénylés

Amennyiben úgy érezzük, hogy pénzügyi biztonságra vágyunk, és szeretnénk magunkat bebiztosítani egy bizonyos időre, akkor érdemes a folyószámlánkhoz hitelkeretet igényelni. A hitelkeret lényege, hogy nem kötelező felhasználni, de szükség esetén a bank pénzéhez tudunk nyúlni. Ezt a bankok technikailag úgy szokták elintézni, hogy a bankszámlát, amelyhez a hitelkeretet biztosítják mínuszba… Tovább: Hitelkeret igénylés»

Hiteligénylés 2014