Hírek jövedelemigazolás és Hiteligénylés témában

A hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül is megoldható?

A hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül is megoldható?

A mai világban jól meg kell gondolni azt, hogy valaki bele vág-e egy hitel igénylésébe, hiszen a bizonytalan pénzügyi jövő mindig hozhat kellemetlen meglepetéseket. Könnyen el lehet veszíteni a meglévő munkahelyet egyik napról a másikra, és akkor a hitel visszafizetése is veszélybe kerülhet. A hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül is megoldható? Sajnálatos… Tovább: A hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül is megoldható?»

Mi is pontosan a jelzáloghitel igénylés menete?

Mi is pontosan a jelzáloghitel igénylés menete?

Egyre több ember kényszerül olyan helyzetbe, amikor szükségessé válik egy hitel igénylése ahhoz, hogy ki tudjanak lábalni az átmeneti pénzzavarukból. A jelzáloghitel igénylése is egy megoldás lehet az ilyen helyzetekre, melynek lényege az, hogy az igénylet hitel fedezetéül a banknak szüksége lesz egy ingatlanfedezetre, melyet “zálogba vesz” a kölcsön kitörlesztésig…. Tovább: Mi is pontosan a jelzáloghitel igénylés menete?»

A hiteligénylés lehetséges a munkanélkülieknek is?

A hiteligénylés lehetséges a munkanélkülieknek is?

A hiteligénylés sokaknak jelenti az egyetlen megoldást arra, hogy saját ingatlanhoz és gépjárműhöz juthassanak, vagy egyszerűen csak arra, hogy átmeneti pénz problémáikon javítani tudjanak. A mai világban egyre többen kerülnek olyan helyzetbe, hogy munkahelyüket elveszítik, vagy épp van munkájuk, de nem jelenti be őket a munkaadó. Az ilyen helyzetbe kerülteknek,… Tovább: A hiteligénylés lehetséges a munkanélkülieknek is?»

Hiteligénylés 2014