Hírek költség és Hiteligénylés témában

A lakáshitel igénylésnek milyen költségei lehetnek?

A lakáshitel igénylésnek milyen költségei lehetnek?

Ahhoz, hogy valaki saját ingatlanhoz juthasson, komoly pénzre van szükség. Kevesen vannak abba a szerencsés helyzetben, hogy ez az összeg a rendelkezésükre is áll, a többségnek bizony szüksége van valamilyen banki kölcsön segítségére. A lakáshitel igénylésnek is lehetnek bizonyos költségei, melyeket a törlesztő részletein túl is ki kell fizetni. A… Tovább: A lakáshitel igénylésnek milyen költségei lehetnek?»

Az autóhitel igénylés vajon ingyenes?

Az autóhitel igénylés vajon ingyenes?

Az autó vásárlók zömének hitelre van szüksége ahhoz, hogy új vagy épp használt gépjárművét meg tudja vásárolni. Ebben a mai, válságos világban ritkán van az embereknek annyi megtakarítása, hogy készpénzben, egy összegben kifizesse a gépjárművet a vásárláskor. Minden banknak van hitel ajánlata autóvásárlóknak, így csak ki kell választaniuk a legkedvezőbbet…. Tovább: Az autóhitel igénylés vajon ingyenes?»

A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?

A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?

A hitelkártya mindenkinek gyors és kényelmes segítséget kínál, hiszen nem várt kiadások mindig felmerülhetnek. Gyakran a legrosszabbkor romlik el egy háztartási gép, és az is elő szokott fordulni, hogy a hónap végére már nem marad elegendő pénze az embereknek. Ilyen helyzetekre van kitalálva a hitelkártya, melynek igénylése már minden pénzintézetnél… Tovább: A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?»

Hiteligénylés 2013