Hírek kamattámogatott és Hiteligénylés témában

Kamattámogatott hitel igénylés

Kamattámogatott hitel igénylés

Kamattámogatott hitel igénylés akkor lehetséges, ha az igénylő már elmúlt 18 éves, és rendelkezik legalább egy tehermentes ingatlannal, ami a nevén is van. Az igénylőnek rendelkeznie kell legalább egy éve a lakáshitel összegéhez képest elfogadható mennyiségű jövedelemmel, és a másik fontos kitétele a kamattámogatott hitel igénylésnek, hogy akkor kérheti csak,… Tovább: Kamattámogatott hitel igénylés»

A kamattámogatott lakáshitel feltételei 2012-ben

A kamattámogatott lakáshitel feltételei 2012-ben

Az idei évben indult kamattámogatott lakáshitel jóval több embernek tud segíteni. Már nem csak új lakás vásárlására, felújítására lehet felhasználni, de 2012-ben használt lakás vásárlására is megkaphatják a hiteligénylők. Ezen túl is még számos előnye van a mostani kamattámogatott lakáshitelnek az elmúlt évekéhez viszonyítva, viszont ahhoz, hogy ezt meg is… Tovább: A kamattámogatott lakáshitel feltételei 2012-ben»

Kamattámogatott lakáshitel: újra lehet élni a lehetőséggel!

Kamattámogatott lakáshitel: újra lehet élni a lehetőséggel!

Sokaknak jelenthet jó hírt, hogy a 2012. év elejétől újra lehet élni a kamattámogatott lakáshitel adta lehetőségekkel. Ez a kamattámogatott lakáshitel már jóval több embernek nyújt segítséget, mint a korábbi kamattámogatott lakáshitel. Azon túl, hogy sokkal többen kaphatják meg, még számos előnye van az idei évben elindult kamattámogatott lakáshitelnek. Egyik… Tovább: Kamattámogatott lakáshitel: újra lehet élni a lehetőséggel!»

Hiteligénylés 2014