Hírek Lakáshitel és Hiteligénylés témában

Lakáscélú állami támogatás igénylése

Lakáscélú állami támogatás igénylése

Lakáscélú állami támogatás igénylése azon pénzintézetekben lehetséges, ahol lakáshitel is lehet igényelni. Ugyanis a lakáscélú állami támogatás mértékét az állam határozza meg, de a bankok folyósítják a hitelt, és nyilván mivel minden ügylet más és más, ezért, a lakáshitel igénylőnek is a hitelében a kamattámogatás egyedi lesz, hiszen sok mindentől… Tovább: Lakáscélú állami támogatás igénylése»

Lakástámogatás igénylése – új cafeteria!

Lakástámogatás igénylése – új cafeteria!

Lakástámogatás igénylése a bankoknál lehetséges. Ha szeretnénk olyan lakáshitelt felvenni, melyre kamattámogatás igényelhető, akkor alaposan nézzünk szét a bankok kínálata között, és válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbbet. A lakástámogatás, most még magasabb lehet mint tavaly, abból kifolyólag, hogy a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott alapkamat folyamatosan csökken, így a lakáshitel… Tovább: Lakástámogatás igénylése – új cafeteria!»

Lakáshitel igényléshez szükséges dokumentumok

Lakáshitel igényléshez szükséges dokumentumok

A lakáshitel igényléshez szükséges dokumentumok álltában ugyan azok minden banknál, és hitelintézetnél. Be szokták kérni a személyi igazolványt, lakcímkártyát, és az adókártyát. A lakáshitel igénylésekor ezeken az okmányokon kívül szükség van még hiteles tulajdoni lapra, melyet a földhivataltól kérhetünk ki. Mivel a lakáshitel jelzáloghitel ezért szükség van egy ingatlanfedezetre is,… Tovább: Lakáshitel igényléshez szükséges dokumentumok»

Lakáshitel igénylés lépései

Lakáshitel igénylés lépései

Lakáshitel igénylés egyik legfontosabb lépése a legelején a bank, vagy hitelintézet és a megfelelő lakáshitel konstrukció kiválasztása. Ez általában a leghosszabb folyamat, mivel akár évtizedekre is lekötelezzük magunkat így nem mindegy, hogy melyik pénzintézetnél, és a konstrukción belül milyen kamatokat és törlesztő részletet fizetünk évtizedekig. Nehéz a választás, hiszen a… Tovább: Lakáshitel igénylés lépései»

Kamattámogatott hitel igénylés

Kamattámogatott hitel igénylés

Kamattámogatott hitel igénylés akkor lehetséges, ha az igénylő már elmúlt 18 éves, és rendelkezik legalább egy tehermentes ingatlannal, ami a nevén is van. Az igénylőnek rendelkeznie kell legalább egy éve a lakáshitel összegéhez képest elfogadható mennyiségű jövedelemmel, és a másik fontos kitétele a kamattámogatott hitel igénylésnek, hogy akkor kérheti csak,… Tovább: Kamattámogatott hitel igénylés»

Hiteligénylés fedezet nélkül

Hiteligénylés fedezet nélkül

Ha hitelt szeretnénk igényelni, akkor még az elején fontos letisztázni, hogy milyen típusú hitelt szeretnénk felvenni. Ha személyi hitelre van szükségünk, maximum néhány millió forintra, akkor nincs szükségünk fedezetre. Ha áruhitelt szeretnénk igényelni, akkor azt a termék megvásárlásával együtt akár egy nap, a kassza előtt már meg tudjuk tenni, ehhez… Tovább: Hiteligénylés fedezet nélkül»

Hiteligénylés gyorsan

Hiteligénylés gyorsan

Hitelt gyorsan úgy tudunk igényelni, ha a a hitelbírálat viszonylag gyorsan megy. De mivel lehet a bírálatot gyorsítani? Hát természetesen főleg azzal, hogy a hitel igénylését a lehető legjobban igyekezzük mi magunk is meggyorsítani, főleg azzal, hogy azokat a dokumentumokat, anyagokat, igazolásokat és személyes igazolványainkat időben, gyorsan beszolgáltatjuk a fiók… Tovább: Hiteligénylés gyorsan»

Közalkalmazotti hitel igénylése

Közalkalmazotti hitel igénylése

Közalkalmazotti hitel igénylése nagyjából hasonló a többi piaci alapú lakáshiteléhez, vagy államilag kamattámogatott lakáshitel felvételéhez, azonban a közalkalmazotti lakáshitelt csak olyan állami szférában dolgozó közalkalmazottak vehetik fel, akik jelenleg a következő állami helyek egyikén dolgoznak: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Belügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium. Fontos tudni, hogy 2014-ben is a Magyar… Tovább: Közalkalmazotti hitel igénylése»

Lakáshitel igénylés

Lakáshitel igénylés

A lakáshitel igénylése több pontból is áll. Az első és legfontosabb, hogy jó alaposan körülnézzünk a bankok ajánlatai között, és a számunkra legkedvezőbbet válasszuk ki. Miután ez megtörtént, menjünk fel az adott bank weboldalára és ha lehetséges, akkor egy online felületen kérjünk további tanácsadást, vagy kérjünk visszahívást, mellyel időpontot is… Tovább: Lakáshitel igénylés»

Hiteligénylés önerő nélkül: lakáshitel esetében mik a lehetőségek?

Hiteligénylés önerő nélkül: lakáshitel esetében mik a lehetőségek?

A hiteligénylés sokaknak nyújt segítséget abban, hogy saját ingatlanhoz juthassanak. Manapság azonban önerő nélkül nem kaphat lakáshitelt senki sem, hiszen a válság miatt a bankok szigorított feltételek alapján adnak csak kölcsönt bárkinek is. Van azonban egy lehetőség, amikor is önerő hiányában is ad néhány bank lakáshitelt. Hitelt szeretne igényelni, de… Tovább: Hiteligénylés önerő nélkül: lakáshitel esetében mik a lehetőségek?»

Oldal 1 / 3123
Hiteligénylés 2014