Hírek törlesztés és Hiteligénylés témában

A hitelkártya törlesztés elmaradása: mi történik ilyenkor?

A hitelkártya törlesztés elmaradása: mi történik ilyenkor?

Nagy bajban segítséget jelenthet egy hitelkártya az olyan embereknek, akik a hónap végére már nem igazán jönnek ki az anyagi forrásaikból. Nem szabad elfelejteni, hogy vészhelyzetek mindig történhetnek, így nem árt ha az ilyen háztartásoknál meglapul valamelyik fél pénztárcájában egy hitelkártya. Nem szabad azonban beleesni abba a hibába, hogy túlköltekeznek… Tovább: A hitelkártya törlesztés elmaradása: mi történik ilyenkor?»

Hogyan történik a hitelkártya tartozás törlesztése?

Hogyan történik a hitelkártya tartozás törlesztése?

A hiteltípusok közül kétség kívül a hitelkártya használatával jár ” legrosszabbul ” az adós, hiszen ennek a legmagasabb a kamatozása a kölcsönök közül. Egyedinek lehet nevetni a hitelkártya tartozást, hiszen a szó klasszikus értelmében valójában nincs fix törlesztése. Érdemes csak vásárlásokra használni a kártyát, hiszen a készpénzfelvételnél komoly többletköltséget kell… Tovább: Hogyan történik a hitelkártya tartozás törlesztése?»

A hitelkártya tartozás végrehajtása miként zajlik le?

A hitelkártya tartozás végrehajtása miként zajlik le?

Jól meg kell fontolni, hogy valóban szükségük van- e egy hitelkártyára ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat anyagilag. Annak ellenére, hogy egy váratlan kiadás esetén jó ha kéznél van ez az apró, de nagy ” tudású ” kártya, mégsem ajánljuk mindenkinek az igénylését. Miért nem? Azért, mert gyakori probléma szokott lenni… Tovább: A hitelkártya tartozás végrehajtása miként zajlik le?»

Mik lehetnek a hitelkártya tartozás következményei?

Mik lehetnek a hitelkártya tartozás következményei?

Annak ellenére, hogy szorult helyzetekben nagy segítség lehet egy hitelkártya, hiszen bármikor elő lehet venni, és használni a rajta lévő hitelkeretet, még is azt kell mondjuk, hogy nem való mindenkinek ez a fizetési eszköz. Elég sokan esnek abba a csapdába, hogy miután hitelkártya tulajdonosok lesznek, túlköltekeznek, és olyan dolgokat is… Tovább: Mik lehetnek a hitelkártya tartozás következményei?»

Hiteligénylés 2014