Hírek telefon és Hiteligénylés témában

Hogyan működik pontosan a hitelkártya aktiválása?

Hogyan működik pontosan a hitelkártya aktiválása?

A hitelkártya igénylése sokaknak jelenthet megoldást arra a problémára, ami manapság egyre több családot, háztartást érint: a hónap végére már kevés tartalékuk marad, és ilyenkor egy váratlan kiadás megfizetése bizony nehézséget okozhat. A hitelkártya viszont mindig kéznél van, és annak ellenére, hogy egy apró kis eszközről van szó,  sok lehetőség… Tovább: Hogyan működik pontosan a hitelkártya aktiválása?»

Hogyan történik pontosan a hitelkártya aktiválása?

Hogyan történik pontosan a hitelkártya aktiválása?

Nehéz anyagi helyzetben jól jöhet egy hitelkártya, hiszen a váratlan kiadások mindig a legrosszabbkor szoktak történni az emberrel. Ilyenkor lehet egy jó társ ez a fizetésre is alkalmas kis eszköz, hiszen annak ellenére, hogy kis helyen is elfér, nagy ” tudást ” tulajdoníthatunk neki. Az igénylése után azonban még akárcsak… Tovább: Hogyan történik pontosan a hitelkártya aktiválása?»

Hiteligénylés telefonon: ingyen tájékoztatás, és hitelbírálat!

Hiteligénylés telefonon: ingyen tájékoztatás, és hitelbírálat!

Mint mindenhol a mai világban, így a bankoknál és pénzintézeteknél is nagyon nagy verseny folyik, hogy minél több új ügyfelet szerezzenek az mellet, hogy régi ügyfeleiket is megtartják. Sok bank olyan felhasználó barát lehetőségeket kínálnak, mint az online hiteligénylés, vagy épp a telefonos hiteligénylés, melyeknek nagy előnye, hogy ingyenesek, egyéb… Tovább: Hiteligénylés telefonon: ingyen tájékoztatás, és hitelbírálat!»

A hiteligénylés intézése telefonon is történhet?

A hiteligénylés intézése telefonon is történhet?

A mai rohanó világban egyre több minden könnyítést vezetnek be a bankok is azért, hogy már meglévő, valamint leendő ügyfeleik igényeit a lehető legjobban kiszolgálják. Remek példa erre az online hiteligénylés, mely során otthonról vagy éppen a munkahelyükről is elbírják indítani a kölcsön igénylésének folyamatát, valamint a telefonon történő hiteligénylés… Tovább: A hiteligénylés intézése telefonon is történhet?»

Hiteligénylés 2014