Cikkek a(z) Lakáshitel és Hiteligénylés kategóriából

A lakáshitel az a hitel, ami az emberek többségének nélkülözhetetlen a saját lakás, vagy ház eléréséhez. Ehhez a hitelhez is sok mindennek kell megfelelni, az egyik legfontosabb, hogy a hiteligénylőnek stabil munkahelye legyen. Jellemzője, hogy hosszabb futamidőre is meg lehet kapni, akár saját önerő nélkül is.

Lakáscélú állami támogatás igénylése

Lakáscélú állami támogatás igénylése

Lakáscélú állami támogatás igénylése azon pénzintézetekben lehetséges, ahol lakáshitel is lehet igényelni. Ugyanis a lakáscélú állami támogatás mértékét az állam határozza meg, de a bankok folyósítják a hitelt, és nyilván mivel minden ügylet más és más, ezért, a lakáshitel igénylőnek is a hitelében a kamattámogatás egyedi lesz, hiszen sok mindentől… Tovább: Lakáscélú állami támogatás igénylése»

Lakástámogatás igénylése – új cafeteria!

Lakástámogatás igénylése – új cafeteria!

Lakástámogatás igénylése a bankoknál lehetséges. Ha szeretnénk olyan lakáshitelt felvenni, melyre kamattámogatás igényelhető, akkor alaposan nézzünk szét a bankok kínálata között, és válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbbet. A lakástámogatás, most még magasabb lehet mint tavaly, abból kifolyólag, hogy a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott alapkamat folyamatosan csökken, így a lakáshitel… Tovább: Lakástámogatás igénylése – új cafeteria!»

Végtörlesztés igénylése

Végtörlesztés igénylése

Ha rendelkezünk a szükséges pénzösszeggel ahhoz, hogy egy összegben kifizessük a teljesen fennálló hitel hátralékunkat, akkor végtörleszthetünk. A végtörlesztés igénylése úgy működik, hogy az ügyfél miután eldöntötte, hogy biztosan végtörleszteni akarja a hitelét, befárad a bankfiókba, és kitölt egy, a végtörlesztésről szóló igénylő lapot, melyet az ügyintéző továbbít döntésre. Ha… Tovább: Végtörlesztés igénylése»

Lakáshitel igényléshez szükséges dokumentumok

Lakáshitel igényléshez szükséges dokumentumok

A lakáshitel igényléshez szükséges dokumentumok álltában ugyan azok minden banknál, és hitelintézetnél. Be szokták kérni a személyi igazolványt, lakcímkártyát, és az adókártyát. A lakáshitel igénylésekor ezeken az okmányokon kívül szükség van még hiteles tulajdoni lapra, melyet a földhivataltól kérhetünk ki. Mivel a lakáshitel jelzáloghitel ezért szükség van egy ingatlanfedezetre is,… Tovább: Lakáshitel igényléshez szükséges dokumentumok»

Lakáshitel igénylés lépései

Lakáshitel igénylés lépései

Lakáshitel igénylés egyik legfontosabb lépése a legelején a bank, vagy hitelintézet és a megfelelő lakáshitel konstrukció kiválasztása. Ez általában a leghosszabb folyamat, mivel akár évtizedekre is lekötelezzük magunkat így nem mindegy, hogy melyik pénzintézetnél, és a konstrukción belül milyen kamatokat és törlesztő részletet fizetünk évtizedekig. Nehéz a választás, hiszen a… Tovább: Lakáshitel igénylés lépései»

Hiteligénylés fedezet nélkül

Hiteligénylés fedezet nélkül

Ha hitelt szeretnénk igényelni, akkor még az elején fontos letisztázni, hogy milyen típusú hitelt szeretnénk felvenni. Ha személyi hitelre van szükségünk, maximum néhány millió forintra, akkor nincs szükségünk fedezetre. Ha áruhitelt szeretnénk igényelni, akkor azt a termék megvásárlásával együtt akár egy nap, a kassza előtt már meg tudjuk tenni, ehhez… Tovább: Hiteligénylés fedezet nélkül»

Hiteligénylés gyorsan

Hiteligénylés gyorsan

Hitelt gyorsan úgy tudunk igényelni, ha a a hitelbírálat viszonylag gyorsan megy. De mivel lehet a bírálatot gyorsítani? Hát természetesen főleg azzal, hogy a hitel igénylését a lehető legjobban igyekezzük mi magunk is meggyorsítani, főleg azzal, hogy azokat a dokumentumokat, anyagokat, igazolásokat és személyes igazolványainkat időben, gyorsan beszolgáltatjuk a fiók… Tovább: Hiteligénylés gyorsan»

Közalkalmazotti hitel igénylése

Közalkalmazotti hitel igénylése

Közalkalmazotti hitel igénylése nagyjából hasonló a többi piaci alapú lakáshiteléhez, vagy államilag kamattámogatott lakáshitel felvételéhez, azonban a közalkalmazotti lakáshitelt csak olyan állami szférában dolgozó közalkalmazottak vehetik fel, akik jelenleg a következő állami helyek egyikén dolgoznak: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Belügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium. Fontos tudni, hogy 2014-ben is a Magyar… Tovább: Közalkalmazotti hitel igénylése»

Lakáshitel igénylés

Lakáshitel igénylés

A lakáshitel igénylése több pontból is áll. Az első és legfontosabb, hogy jó alaposan körülnézzünk a bankok ajánlatai között, és a számunkra legkedvezőbbet válasszuk ki. Miután ez megtörtént, menjünk fel az adott bank weboldalára és ha lehetséges, akkor egy online felületen kérjünk további tanácsadást, vagy kérjünk visszahívást, mellyel időpontot is… Tovább: Lakáshitel igénylés»

A lakáshitel igényléshez szükséges a formanyomtatvány kitöltése!

A lakáshitel igényléshez szükséges a formanyomtatvány kitöltése!

A sikeres lakáshitel igényléshez több dolognak kell eleget tenni. Egyrészről a bank kéri a jövedelemigazolásról szóló papír bemutatását, hiszen ez nem csak egy biztosíték, hogy az adós tud majd fizetni minden hónapban, de ez alapján tudják majd megállapítani a felvehető kölcsön összegét is. Másrészről be kell még mutatni a személyes… Tovább: A lakáshitel igényléshez szükséges a formanyomtatvány kitöltése!»

Oldal 1 / 3123
Hiteligénylés 2014