Cikkek a(z) Online hiteligénylés és Hiteligénylés kategóriából

Hála a mai, modern világnak, már számos bank kínál fel olyan lehetőséget jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinek, hogy online intézzék hiteligénylésüket. Előnye, hogy otthonról gyorsan és kényelmesen tölthetik ki a hiteligényléshez szükséges személyes űrlapot. Ezután vagy postázza a bank a szerződést, vagy megkeresi Önöket egy személyes találkozó lebeszélésére.

Valóban lehetséges lehet a hiteligénylés online is?

Valóban lehetséges lehet a hiteligénylés online is?

Manapság már olyan modern világot élünk, hogy szinte ki se kéne mozdulnunk az otthonunkból, hiszen az internet segítségével el tudnánk intézni  minden fontos dolgot. Bevásárlás, ruha rendelés, számlabefizetés, és még lehetne sorolni az online intézhető dolgok lehetőségeit. Mi a helyzet a hitelek terén? Valóban lehetséges lehet a hiteligénylés online is?… Tovább: Valóban lehetséges lehet a hiteligénylés online is?»

Online hiteligénylés

Online hiteligénylés

Online hiteligénylés esetén a hitelt az adott bank vagy pénzintézet weboldalán található online felület kitöltésével lehet megkezdeni. Ha felmegyünk a weboldalra, akkor az online hiteligénylésre kattintva kitölthetünk egy online felületet. Ezen az online felületen elkérik a személyes adatainkat, nevünket, telefonszámunkat, email címünket, lakcímünket, tartózkodási címünket, valamint általában a jövedelmünk nagyságát… Tovább: Online hiteligénylés»

Személyi hitel igénylés feltételei

Személyi hitel igénylés feltételei

A személyi hitelek igénylése manapság elég egyszer, főleg, ha van otthon internet hozzáférésünk, ugyanis szinte mindegyik bank weboldalán találunk visszahívásra egy modult, ami annyit jelent, hogy ha azt a néhány információt kitöltjük amit kérnek, akkor visszahívást tudunk kérni, és 24 órán belül felvilágosítanak bennünket a lehetőségeinkről, illetve arról, hogy adott… Tovább: Személyi hitel igénylés feltételei»

Egy online hiteligénylés lehetséges fedezet nélkül?

Egy online hiteligénylés lehetséges fedezet nélkül?

Egy gyors és egyszerű megoldást jelent az online hiteligénylés. Azonban ennek a kölcsön igénylési formának is ugyanolyan komoly feltételi vannak, mint a személyes intézkedésnek a bankban. A legfontosabb szempontja a pénzintézeteknek, hogy a hitel igénylőjének legyen egy stabil és biztos munkahelye, ennek hiányában egy bank se fog kölcsönt folyósítani senkinek… Tovább: Egy online hiteligénylés lehetséges fedezet nélkül?»

Az online hiteligénylés egy egyszerű és kézenfekvő megoldás!

Az online hiteligénylés egy egyszerű és kézenfekvő megoldás!

A mai modern világnak hála már igen sok mindent el lehet intézni online, az internet segítségével. Nincs ez másképp a hiteligénylésnél sem, hiszen a legtöbb banknak már van egy elektronikusan is elérhető felülete, ahol el lehet indítani a kölcsön igénylésnek a folyamatát. Mindezt akár otthonról, vagy épp a munkahelyről is… Tovább: Az online hiteligénylés egy egyszerű és kézenfekvő megoldás!»

A diákhitel igénylése online is intézhető már?

A diákhitel igénylése online is intézhető már?

A diákhitel segítséget jelent olyan egyetemista vagy épp főiskolás hallgatóknak, akik a tanulás mellett nem tudnak elegendő diákmunkát vállalni, valamint szülős segítség híján átmeneti pénzzavarba kerültek. Sokakban felmerül a kérdés, hogy hasonlóan a többi online hiteligényléshez, a diákhitel igénylését is lehet-e elektronikusan intézni. Magát, a diákhitel szerződését nem lehet online… Tovább: A diákhitel igénylése online is intézhető már?»

A hiteligénylő lap kitöltése nem is olyan bonyolult!

A hiteligénylő lap kitöltése nem is olyan bonyolult!

Egy hitel igénylése nem nevezhető egy egyszerű feladatnak. Ahhoz, hogy ténylegesen megkapják az igényelt hitelt, számos dokumentumot kell bemutatni, valamint sok feltételnek is meg kell felelni, amit a bankok állítanak fel a hiteligénylővel szemben. Az online hiteligénylés is lehetséges, ilyenkor csak a hiteligénylő lapot kell kitölteni az interneten, és már… Tovább: A hiteligénylő lap kitöltése nem is olyan bonyolult!»

Az online hiteligénylés BAR- listás személyeknek is lehetséges?

Az online hiteligénylés BAR- listás személyeknek is lehetséges?

Az online hiteligénylés egy nagyon gyors és kényelmes megoldást jelent, hiszen otthonról, vagy épp a munkahelyről is elintézhetik a hiteligényléshez szükséges űrlap kitöltését, és nem kell már a folyamat legelején sokat várakozni a zsúfolt bankokban. Vajon az online hiteligénylés BAR- listás személyeknek is lehetséges? Sajnos a BAR- listán (manapság már… Tovább: Az online hiteligénylés BAR- listás személyeknek is lehetséges?»

Az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges?

Az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges?

A hiteligénylés nem nevezhető egy egyszerű folyamatnak, hiszen számos, a bankok és pénzintézetek által felállított feltételnek kell megfelelni. Egyre több bank él a lehetőséggel, hogy ügyfeleik már online is tudjanak hiteligénylései kérelmet benyújtani. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy van-e ennél a hiteligénylésnél kiskapu, és az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül… Tovább: Az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges?»

Online személyi hiteligénylés: egy gyors megoldás otthonról

Online személyi hiteligénylés: egy gyors megoldás otthonról

Valljuk be, nagyon hatékony és kényelmes megoldást jelent, ha személyi hitelét otthonából tudja intézni gyorsan és könnyedén. Szerencsére a legtöbb bank és pénzügyi tanácsadó cég már létrehozott egy olyan opciót is, hogy akár az internet segítségével, otthonról tudja intézni a személyi hiteligénylés adminisztrációs részét. Az online személyi hitel igénylése nem… Tovább: Online személyi hiteligénylés: egy gyors megoldás otthonról»

Oldal 1 / 212
Hiteligénylés 2015