Cikkek a(z) Személyi hitel és Hiteligénylés kategóriából

A személyi hitel igénylehető ingatlanfedezet nélkül és ingatlan fedezettel is. Jövedelemigazolás már mindenképp szükséges a sikeres hiteligényléshez, ha viszont még ingatlan fedezete is van a hiteligénylőnek, akkor még nagyobb összeghez is hozzájuthat. Előnyük, hogy szabadon felhasználhatóak, nem kell megindokolni a bankoknak, hogy mire költik el.

A hitelkártya keret túllépése hogyan történhet meg?

A hitelkártya keret túllépése hogyan történhet meg?

A hitelkártya igénylését jól meg kell gondolni, hiszen gyakori probléma szokott lenni az, hogy a tulajdonosát arra sarkalja a kártya adta ” szabadság “, hogy túlköltekezzen, és olyan dolgokat is megvegyen, melyre egyébként vagy nem futná, vagy nem is lenne feltétlen szüksége. Ennek hosszútávon akár az is lehet a következménye,… Tovább: A hitelkártya keret túllépése hogyan történhet meg?»

Igénylés ingyenes pénzfelvételhez – meddig lehet?

Igénylés ingyenes pénzfelvételhez – meddig lehet?

A kormány pénzügyi rezsicsökkentése által, a magánemberek jogosultak lettek havonta maximum 150 ezer forint ingyenes ATM-ből való felvételére. Ehhez nem kellett mást tenniük, mint az erről szóló igénylést, vagy nyilatkozatot aláírják a bankfiókban. A bankok, a sorállást elkerülendő, lehetővé tették, hogy az emberek a netbankon keresztül, online nyilatkozzanak arról, hogy… Tovább: Igénylés ingyenes pénzfelvételhez – meddig lehet?»

Hiteligénylés munkanélkülieknek – így is lehet?

Hiteligénylés munkanélkülieknek – így is lehet?

Hiteligénylés akár munkanélkülieknek is lehetséges, bár a bankok, hitelintézetek, és egyéb pénzintézetek, melyek hiteleket folyósítanak nem szeretik az olyan igénylőt akinek nincs nettó havi fix jövedelme. Lakáshitelre esélytelenül pályázik bárki is, mert azt csak akkor folyósítanak a bankok, ha van fix rendszeres havi bevétele valakinek munkabér címszóval. Azonban kisebb összegű… Tovább: Hiteligénylés munkanélkülieknek – így is lehet?»

Végtörlesztés igénylése

Végtörlesztés igénylése

Ha rendelkezünk a szükséges pénzösszeggel ahhoz, hogy egy összegben kifizessük a teljesen fennálló hitel hátralékunkat, akkor végtörleszthetünk. A végtörlesztés igénylése úgy működik, hogy az ügyfél miután eldöntötte, hogy biztosan végtörleszteni akarja a hitelét, befárad a bankfiókba, és kitölt egy, a végtörlesztésről szóló igénylő lapot, melyet az ügyintéző továbbít döntésre. Ha… Tovább: Végtörlesztés igénylése»

Hiteligénylés kezes nélkül

Hiteligénylés kezes nélkül

Hiteligénylés kezes nélkül is lehetséges, amennyiben a hitel igénylője rendelkezik olyan mennyiségű kellő havi rendszerességű forrással, mely biztosítsa azt, hogy a bank ne kérjen tőle kezest a hitel igénylése során. Kezesre a legtöbb esetben akkor és azért van szükség, mert a leendő adós, a hitel igénylője nem rendelkezik kellő fedezettel… Tovább: Hiteligénylés kezes nélkül»

Hiteligénylés KHR listásoknak

Hiteligénylés KHR listásoknak

Hiteligénylés akár KHR (régi nevén BAR) listásoknak is lehetséges, attól függően, hogy a KHR listán mióta és milyen státuszban szerepelnek. Ha valaki a KHR listán aktívként szerepel, az azt jelenti, hogy 90 napot meghaladó tartozása van, mely a mindenkori minimálbér összegét meghaladja. Ha valaki passzív, akkor az azt jelenti, hogy… Tovább: Hiteligénylés KHR listásoknak»

Szabad felhasználású hitel igénylés

Szabad felhasználású hitel igénylés

Szabad felhasználású hitel igénylés manapság igen egyszerű, és gyorsan megy, ráadásul a folyósítás is már gyorsabb a napon belüli elszámolásnak köszönhetően. A szabad felhasználású hitel esetében a bankok és hitelintézetek a jövedelemigazolás alapján tudják az igénylőt betájolni, és eldönteni, hogy mekkora hitelt tudnak neki nyújtani, és milyen feltételek mellett a… Tovább: Szabad felhasználású hitel igénylés»

Lakáshitel igénylés lépései

Lakáshitel igénylés lépései

Lakáshitel igénylés egyik legfontosabb lépése a legelején a bank, vagy hitelintézet és a megfelelő lakáshitel konstrukció kiválasztása. Ez általában a leghosszabb folyamat, mivel akár évtizedekre is lekötelezzük magunkat így nem mindegy, hogy melyik pénzintézetnél, és a konstrukción belül milyen kamatokat és törlesztő részletet fizetünk évtizedekig. Nehéz a választás, hiszen a… Tovább: Lakáshitel igénylés lépései»

Kölcsön igénylés gyorsan

Kölcsön igénylés gyorsan

Kölcsön igénylés gyorsan úgy lehetséges, ha már kitaláltuk, hogy mekkora kölcsön összegre van szükségünk, akkor mindenképpen érdemes a bankok és hitelintézetek weboldalait felkeresni, és ha nem is túl részletesen, de azért utána olvasni a kondícióknak, és átnézni, hogy melyik az ami számunkra a legideálisabb lehet. A legtöbb pénzintézet weboldalán van… Tovább: Kölcsön igénylés gyorsan»

Kamattámogatott hitel igénylés

Kamattámogatott hitel igénylés

Kamattámogatott hitel igénylés akkor lehetséges, ha az igénylő már elmúlt 18 éves, és rendelkezik legalább egy tehermentes ingatlannal, ami a nevén is van. Az igénylőnek rendelkeznie kell legalább egy éve a lakáshitel összegéhez képest elfogadható mennyiségű jövedelemmel, és a másik fontos kitétele a kamattámogatott hitel igénylésnek, hogy akkor kérheti csak,… Tovább: Kamattámogatott hitel igénylés»

Oldal 1 / 3123
Hiteligénylés 2014