Cikkek a(z) Személyi kölcsön és Hiteligénylés kategóriából

A személyi kölcsön gyors megoldás lehet átmeneti gondjaira. Szabadon felhasználható, így a bankoknak nem kell megindokolni, hogy az igényelt kölcsönt mire fogják költeni. Komoly feltételek vannak a személyi kölcsön igénylésénél is, melyek mindegyikének meg kell felelnie a hitel igénylőjének a sikeres pénzhez jutáshoz.

Személyi kölcsön igénylése pár nap alatt

Személyi kölcsön igénylése pár nap alatt

Személyi kölcsön igénylése pár nap alatt is lehetséges, főleg ha viszonylag kis összegről van szó. A válság óta igencsak visszaszorult a hitelezés, főleg a lakáshitelek lettek inkább népszerűek a személyi hitelek terhére. Azonban úgy néz ki, hogy a bankok újra elkezdtek személyi hiteleket folyósítani, bízva abban, hogy végre újra beindul… Tovább: Személyi kölcsön igénylése pár nap alatt»

A személyi kölcsön magánszemélytől azonnali megoldás lehet?

A személyi kölcsön magánszemélytől azonnali megoldás lehet?

A mai bizonytalan gazdasági helyzetben egyre többen kényszerülnek arra, hogy hitelt vegyenek fel. Lehet ez egy háztartási gép elromlása, az autójuk meghibásodása, vagy épp a gyerekeik beiskoláztatása. Ilyen helyzetekre nagy segítség lehet a személyi kölcsön azonnali igénylése, melyet megtehetnek a bankban, de kérhetnek magányszemélytől is. Kérdés persze, hogy melyiknek mik… Tovább: A személyi kölcsön magánszemélytől azonnali megoldás lehet?»

A személyi kölcsön KHR- listás személynek: lehetséges az igénylés?

A személyi kölcsön KHR- listás személynek: lehetséges az igénylés?

Sokan találják ma magukat szemben egy olyan anyagi problémával, melyre csak egy gyors kölcsön lehet a megoldás. A személyi kölcsön igénylése azért lehet egy egyszerű és gyors megoldás, mivel teljesen szabadon felhasználható, így akár egy vállalkozás fellendítésére, akár egy lakásfeújításra, vagy akár egy utazásra is igényelhető. Sajnálatos módon, egyre többen… Tovább: A személyi kölcsön KHR- listás személynek: lehetséges az igénylés?»

Hiteligénylés gyorsan

Hiteligénylés gyorsan

Hitelt gyorsan úgy tudunk igényelni, ha a a hitelbírálat viszonylag gyorsan megy. De mivel lehet a bírálatot gyorsítani? Hát természetesen főleg azzal, hogy a hitel igénylését a lehető legjobban igyekezzük mi magunk is meggyorsítani, főleg azzal, hogy azokat a dokumentumokat, anyagokat, igazolásokat és személyes igazolványainkat időben, gyorsan beszolgáltatjuk a fiók… Tovább: Hiteligénylés gyorsan»

Személyi hitel igénylés feltételei

Személyi hitel igénylés feltételei

A személyi hitelek igénylése manapság elég egyszer, főleg, ha van otthon internet hozzáférésünk, ugyanis szinte mindegyik bank weboldalán találunk visszahívásra egy modult, ami annyit jelent, hogy ha azt a néhány információt kitöltjük amit kérnek, akkor visszahívást tudunk kérni, és 24 órán belül felvilágosítanak bennünket a lehetőségeinkről, illetve arról, hogy adott… Tovább: Személyi hitel igénylés feltételei»

A személyi kölcsön magánszemélyektől: mik a buktatói az ilyen hiteligénylésnek?

A személyi kölcsön magánszemélyektől: mik a buktatói az ilyen hiteligénylésnek?

A személyi kölcsön sokaknak nyújthat segítséget egy szorult anyagi helyzet esetén, hiszen teljesen szabadon felhasználható a kapott összeg. A kölcsönt lehet igényelni bankoktól és pénzintézetektől is, ezek megbízható megoldásnak számítanak. Van azonban lehetőség magányszemélyektől is kérni személyi kölcsönt, ez viszont egy eléggé veszélyes és meggondolatlan lépésnek tekinthető. Mik a buktatói… Tovább: A személyi kölcsön magánszemélyektől: mik a buktatói az ilyen hiteligénylésnek?»

A személyi kölcsön igénylése akár ingyen is lehetséges?

A személyi kölcsön igénylése akár ingyen is lehetséges?

Sokaknak jelenti a személyi kölcsön igénylése az egyetlen megoldást arra, hogy átmeneti pénz problémáit meg tudják oldani. Előnye ennek a kölcsön típusnak, hogy szabadon felhasználható, így a bankoknak nem kell megindokolni, hogy mire is akarják majd költeni a kapott összeget. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy az igénylés ingyenes-e? A személyi… Tovább: A személyi kölcsön igénylése akár ingyen is lehetséges?»

A személyi kölcsön igénylése során milyen nyomtatványok lehetnek szükségesek?

A személyi kölcsön igénylése során milyen nyomtatványok lehetnek szükségesek?

Átmeneti pénz zavar esetén remek megoldást jelenthet a személyi kölcsön igénylése, hiszen a többi hitellel ellentétben ez teljes mértékben szabadon felhasználható, és nincs a bank felé elszámolási kötelezettség. Ahhoz azonban, hogy valaki megkaphassa a személyi kölcsönt, bizony jó néhány feltételnek meg kell felelni, valamint néhány nyomtatványt is bemutatnia. A személyi… Tovább: A személyi kölcsön igénylése során milyen nyomtatványok lehetnek szükségesek?»

A személyi kölcsön igénylése külföldieknek is lehetséges Magyarországon?

A személyi kölcsön igénylése külföldieknek is lehetséges Magyarországon?

Gyors segítséget jelenthet mindenkinek a személyi kölcsön igénylése, hiszen átmenetei pénz problémák esetén nem kell a banknak megindokolni, hogy mire kérik a hitelt, szabadon használhatják fel. A feltételek azonban igen komolyak, és csak akkor lehet sikeres az igénylés, ha mindegyiknek meg is felelnek. Külföldiek esetében még bonyolultabb kicsit a helyzet…. Tovább: A személyi kölcsön igénylése külföldieknek is lehetséges Magyarországon?»

A személyi kölcsön igénylés során szükséges az adatlap kitöltése!

A személyi kölcsön igénylés során szükséges az adatlap kitöltése!

Olyan álmai vagy épp problémái vannak, melyre csak a pénz lehet a megoldás? Akkor Önnek remek választás lehet a személyi kölcsön igénylése, hiszen szabadon felhasználható, így költheti a kapott összeget egy utazásra, lakásfelújításra, egy hobbira, vagy épp egy vállalkozás indítására is. A feltételek mellett, melyeket a bankok szabnak, ki kell… Tovább: A személyi kölcsön igénylés során szükséges az adatlap kitöltése!»

Oldal 1 / 212
Hiteligénylés 2014