1

A diákhitel igénylés az interneten keresztül is megoldható?

A diákhitel igénylése meglepően egyszerűnek mondható a többi hiteligényléshez képest. Gyors lefolyású, hiszen az igénylés leadása után, körülbelül egy hónap múltán már a számlán is lehet a kért összeg. Azért lehet ennyire könnyű a menete, mert ennél a kölcsönnél nincs hitelbírálat, mindössze aktív hallgatónak kell lenni valamelyik felsőoktatási intézményben.

A diákhitel igénylés az interneten keresztül is megoldható?

A diákhitel igénylés az interneten keresztül is megoldható?

Nagy előnye még a diákhitel igénylésnek, hogy szinte teljes egészében lehet az interneten keresztül intézni. A kölcsön megigényeléséhez szükséges nyomtatvány le lehet tölteni a diákhitel hivatalos, internetes oldalán, majd kitöltve már csak le kell adni valamelyik partner bankfiókban, takarékszövetkezetben, vagy postahivatalban. Mindössze csak a szerződés megkötése nem megy a neten keresztül, ehhez személyesen kell bemenni a pénzintézetbe.

A később felmerülő problémákat is lehet majd az interneten keresztül végezni, hiszen a már imént is említett online oldalon minden szükséges nyomtatványt el lehet érni. Így ha például meg akarja változtatni a bankszámlaszámát a hallgató, vagy fel akarja mondani a hitelszerződését, akkor ezt akár otthon ülve is megteheti a számítógépen keresztül.

A diákhitel igénylését azért alaposan át kell gondolni, és nem csak jelen helyzetbe lévő pozitívumait nézni. Jelentős kamatozása van a kölcsönnek, melyet az iskola végeztével el kell kezdeni törleszteni. Ha jobban érdeklik a diákhitel igénylésnek az előnyei és a hátrányai, javasoljuk hogy nézzen szét az interneten keresztül, hiszen sok hasznos információt találhatnak erről a témáról.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "A diákhitel igénylés az interneten keresztül is megoldható?"

  1. Radó Nikolett szerint:

    Alulirott Radó Nikolett azzon kérésel fordulok önökhöz hogy diák hitelt szeretnék fel veni mert a vizsgáhozz szükséges a jogositvány és ahozz szeretném fel veni 40000ft ot.Elöre is köszönöm!

Írj most.


7 − = hat

Küldés
Hiteligénylés 2013