0

A diákhitel igénylése online is intézhető már?

A diákhitel segítséget jelent olyan egyetemista vagy épp főiskolás hallgatóknak, akik a tanulás mellett nem tudnak elegendő diákmunkát vállalni, valamint szülős segítség híján átmeneti pénzzavarba kerültek. Sokakban felmerül a kérdés, hogy hasonlóan a többi online hiteligényléshez, a diákhitel igénylését is lehet-e elektronikusan intézni.

A diákhitel igénylése online is intézhető már?

A diákhitel igénylése online is intézhető már?

Magát, a diákhitel szerződését nem lehet online megkötni, hiszen igazolni kell az aláíráskor a személyazonosságot, valamint személyesen kell bevinni a szerződést a kiválasztott bankba. Azonban nem is olyan régen ténylegesen létrehoztak egy olyan online felületet, ahol a már megigényelt diákhitellel kapcsolatos ügyeket intézni lehet, anélkül, hogy be kéne menni a bankba. Így a számítógép előtt ülve, akár otthonról is lehet intézni az adatváltoztatást, vagy épp lekérdezni az egyenleget.

Ez sokaknak könnyebbséget jelent, hiszen akik diákhitelt igényeltek, azok többsége valóban elfoglalt ember, és ha bármi változás történik, akkor nem kell személyesen beszaladniuk az ügyintézéshez a bankba, és ott akár hosszú órákat is eltölteniük a várakozással. Manapság pedig az online kapcsolt teremtés igazán könnyűnek mondható, hiszen minden iskolában, kollégiumban, és könyvtárban van internet használatra lehetőség.

A diákhitel online igénylését, tehát hasonló a többi hitelhez, és ténylegesen a szerződés megkötését nem lehet így elintézni, ehhez személyesen kell intézkedni. Minden estre ez a plusz funkció sok diákhiteles hallgató életét könnyíti meg, hiszen gyorsan és egyszerűen tud intézkedni diákhitelének ügyében!

  
Iktatva: Online hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× 2 = tizenkettő

Küldés
Hiteligénylés 2013