0

A diákhitel igénylő lapot hol lehet a leggyorsabban beszerezni?

Sok diák kénytelen már a tanulmányai alatt hitelt felvenni. A diákhitel igénylése lehetőséget nyújthat nekik a jelenlegi pénz problémáikra, viszont hosszútávon egy jelentős kölcsönnel a hátuk mögött fognak kikerülni az iskolából a “nagybetűs életbe”. Azok, akik a felvétele mellett döntenek anyagi nehézségeik miatt, gyorsan és egyszerűen hozzá tudnak jut a diákhitel igénylő laphoz.

Van lehetőség arra is, hogy ezt az igénylő lapot a programban részt vevő bankfiókok egyikében is megszerezzék. Ez egy kicsit talán hosszadalmasabb megoldás lehet, hiszen ilyenkor benne van a pakliban, hogy várakozni kell a bankban lévő forgalom miatt. Van azonban egy gyorsabb és kényelmesebb lehetőség is arra, hogy a diákhitel igénylő laphoz hozzájussanak.

A diákhitel igénylő lapot hol lehet a leggyorsabban beszerezni?

A diákhitel igénylő lapot hol lehet a leggyorsabban beszerezni?

Van a diákhitelnek egy hivatalos, online oldala, ahol az összes nyomtatványt le lehet tölteni. Az igénylő lapot is bárki kinyomtathatja így, akár otthon, a számítógép előtt ülve. Ez az elektronikus módszer sokkal inkább “diák barát”, hiszen a tanulás, vagy esetleg diákmunka mellett sokan nem nagyon tudnak időt szakítani arra, hogy egy bankban töltsenek el akár több órát is mindössze egy papírért.

A diákhitel igénylő lap kitöltése igazán egyszerű, a személyes adatok megadása után, már szinte lehet is leadni vagy egy postahivatalban, vagy az adott bankfiókban. A szerződés megkötésére kellenek majd az érvényes, személyes okmányok is, valamit a diákhitel igénylésnek az egyik legfontosabb feltétele az is, hogy a kölcsönt igénylőnek aktív hallgatói jogviszonya legyen.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× öt = 40

Küldés
Hiteligénylés 2013