0

A hitel igénylése már elektronikusan is történhet!

Mire az ember meg kapja az igényelt hitelét, az igénylés beadásától a pénz tényleges elutalásáig néha elég sok idő is eltelhet. Ez persze függ attól, hogy milyen hitelt akarnak az igénylők, valamint attól is, hogy minden rendbe van-e a bank által kért dokumentumokkal. Ha egy kis időt akarnak spórolni mégis a hiteligénylésén, akkor igényeljék a kölcsönt elektronikusan!

Hogy lehet elektronikusan megigényelni egy hitelt? Nos, a legtöbb banknak és pénzintézetnek már van olyan elektronikusan is elérhető oldala, ahol a hiteligénylést online elküldhetik. Ezen az elektronikus oldalon általában a személyes adatok megadása szükséges: név, lakcím, telefonszám, valamint fel kell tüntetni, hogy mennyi a keresete a hitel igénylőjének.

A hitel igénylése már elektronikusan is történhet!

A hitel igénylése már elektronikusan is történhet!

Mint láthatják, jövedelemigazolást már az elektronikus hiteligénylésnél is kérnek, hiszen ennek hiányában egy bank se fog hitelt adni senkinek se. Ez a bankoknak egy biztosítékot jelent, hogy a hitel igénylője ténylegesen tudja majd hónapról hónapra időben fizetni a hitelét. Az, hogy elektronikusan küldik a hiteligénylő kérelmüket, nem jelenti feltétlen azt, hogy nem is kell személyesen bemenni a bankba.

Ritka az olyan eset, hogy az elektronikusan igényelt hitelnél a bank vagy a pénzintézet egyből küldené vissza a kölcsön szerződést postán az aláírásra. Általában egy személyes találkozás követi az elektronikus hiteligénylést, ahol a bankban egy ügyintézővel beszélik meg a hiteligénylés pontosabb részleteit, és tudják meg, hogy esetlegesen még milyen dokumentumokat kell bemutatni ahhoz, hogy a hitelt folyósítani tudják.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


4 + = hat

Küldés
Hiteligénylés 2013