0

A hiteligénylés átfutási ideje: online is sok mindent megtudhat erről!

Az, hogy mennyi is szokott lenni általában a hiteligénylés pontos átfutási ideje, attól is függ, hogy a bank leendő ügyfele  milyen kölcsön típust is szeretne. Eltérő lehet a hitelbírálat ideje személy kölcsönök esetében, és jelzáloghitel esetében is. A hiteligénylés átfutási idejéről már online is sok mindent megtudhat, így előre képben lehet azzal, hogy mikorra kapja meg az igényelt összeget.

A hiteligénylés átfutási ideje: online is sok mindent megtudhat erről!

A hiteligénylés átfutási ideje: online is sok mindent megtudhat erről!

Nézelődhet online a személyi kölcsönök átfutási idejéről. Ez egy rövidebb és egyszerűbb kölcsön igénylési típus, hiszen nem kell olyan sok dokumentumot bemutatni hozzá. Általában a jövedelmet igazoló dokumentum a legfontosabb a személyi kölcsönök esetében. Amennyiben a bank mindent rendben talál akár már 4-7 nap is elegendő ahhoz, hogy aláírják a szerződést, a folyósítást megtörténjen.

Amennyiben a jelzáloghitel igénylésének átfutási idejéről szeretne többet megtudni, erről is sok hasznos információt találhat online. Mivel itt lényegesen több dokumentum és nyomtatvány bemutatása szükséges az ingatlan bevonása miatt, így általában egy hónap is eltelhet a hitelbírálat végéig. Hogy pontosan milyen papírok is kellenek a jelzáloghitel igénylés esetében, arról is sok mindent megtudhatnak, ha online nézelődnek a bankok internetes felületein.

A hiteligénylés átfutási ideje tehát mindig attól függ, hogy milyen kölcsönt is akarnak igényelni. A folyósítás azonban csak akkor fog megtörténni, ha bank ténylegesen mindent rendben talál. Online akár a bankok hitel ajánlatait is össze tudja hasonlítani a hitelkalkulátorok segítségével, így könnyen megtalálhatja az Önnek legjobb ajánlatot!

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


kilenc + 7 =

Küldés
Hiteligénylés 2013