0

A hiteligénylés az interneten keresztül: már a mobilra is lehet számítani!

A mai rohanó és modern világban egyre nagyobb újítások tapasztalhatók minden téren, és ezek az újdonságok azért jönnek létre, hogy megkönnyítsék az emberek életét. Gondoljunk csak a mobiltelefonra, laptopokra, vagy mára az internetre is. A hiteligénylés terén sincs ez másképp, a bankok itt is folyamatosan próbálnak minél ügyfélbarátibb rendszereket kidolgozni. Ilyen például az interneten keresztül történő hiteligénylés is, amely a legtöbb banknál és pénzintézetnél lehetséges.

A hiteligénylés az interneten keresztül: már a mobilra is lehet számítani!

A hiteligénylés az interneten keresztül: már a mobilra is lehet számítani!

Már a mobiljára is számíthat az internetes hiteligénylés során! A manapság kapható okos- telefonokon kiválóan és gyorsan fut az internet, így akár ezen keresztül is intézheti banki ügyeit: a pénz utalását, az épp valaki számára aktuális banki téma kikeresését, vagy épp az online hiteligénylést is. A mobiltelefonok kijelzői már olyan nagyok, hogy igazán élvezhető lesz a rajtuk keresztül történő ügyintézés, vagy épp szórakozás is.

Az internetes hiteligénylés lényege az, hogy a bankok online rendszerébe belépve el lehet indítani néhány kölcsön típusnak az igénylését. Ehhez nem kell mást tenni, mint az itt található online űrlapokat ki kell tölteni, helyesen és pontosan, majd elküldeni azt elektronikusan a banknak. Fontos, hogy a mobilszámukat adják meg, hiszen a bank ezen keresztül fogja felvenni a kapcsolatot a hitel igénylőjével.

Téves azonban az az elmélet, mely szerint az egész folyamat le is zajlik az interneten keresztül. Általában a mobiltelefonos megkeresés után a bankba személyesen is be kell menni, és itt be kell mutatni a szükséges dokumentumokat ( például a jövedelmet igazoló papírt). A banki ügyintéző össze fogja hasonlítani az interneten keresztül elküldött adatokat a személyen bemutatottakkal, és ha minden rendben van itt és a hitelbírákat alatt is, akkor már csak a szerződés megkötése majd a kölcsön folyósítása marad hátra.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


− 3 = hat

Küldés
Hiteligénylés 2013