0

A hiteligénylés bárosoknak mennyire mehet gyorsan?

A mai világban nagyon könnyen fel lehet kerülni egy ki nem törlesztett hitellel a BAR- listára (manapság már inkább úgy emlegetik, hogy KHR- lista), ami egy újabb kölcsön esetében igén komoly megbélyegzésnek számít. A legtöbb bank nem “áll szóba” bárosokkal, hiszen nem tekintik őket hitelképesnek, ám vannak egyéb lehetőségek arra, hogy ők is hitelhez jussanak, akár gyorsan is!

A hiteligénylés bárosoknak mennyire mehet gyorsan?

A hiteligénylés bárosoknak mennyire mehet gyorsan?

Érdemes néhány dolgot tudni arról, hogy mit is jelent pontosan az, hogy valaki BAR- listás. Két féle státusszal kerülhet fel valaki villám gyorsan erre listára. Aktív báros, akinek a tartozása még nincs rendezve, míg passzív báros az, akinek a tartozása ki van fizetve. Sajnos az utóbbi esetben is 5 évig viselni kell még ezt a státuszt, bár akadnak olyan bankok, akik ilyen esetben az 5 év letelte előtt is adnak kölcsönt.

Aktív BAR- listásoknak azonban az egyetlen megoldást a hiteligénylésre az Osztrák bankok jelentik, hiszen ők semmilyen vizsgálatot nem végeznek az igénylő korábbi tartozásait illetően, valamint még a jövedelmet igazoló dokumentum bemutatása se szükséges. Azt mondhatjuk tehát, hogy innen minden báros gyorsan és egyszerűen igényelhet kölcsönt.

Akár mennyire is tűnik kézenfekvő és gyors megoldásnak a BAR- listás személyek kölcsönhöz jutása az Osztrák bankoknál, még is meg kell gondolni a hiteligénylést! Ha valaki egy ki nem fizetett hitellel, és munkahely nélkül is kaphat hitelt, annál fenn áll a veszély, hogy gyorsan kicsúszik a lába alól a talaj, és újabb csődhelyzetbe kerül!

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× három = 3

Küldés
Hiteligénylés 2013