0

A hiteligénylés bar listásoknak ingatlanfedezettel még lehetséges?

Egyre többen kerülnek abba a kellemetlen helyzetbe napjainkban, hogy képtelenek tovább fizetni meglévő hiteleiket, így BAR- listára (mai nevén már inkább KHR- listaként emlegetik) kerülnek. Ez már alapvetően a legtöbb banknál kizáró ok lehet egy újabb hitel igénylésére. Vannak azonban olyan pénzintézetek, ahol ingatlanfedezettel még megoldható a kölcsön igénylése.

A hiteligénylés bar listásoknak ingatlanfedezettel még lehetséges?

A hiteligénylés bar listásoknak ingatlanfedezettel még lehetséges?

A hiteligénylés bar listásoknak ingatlanfedezettel valóban lehetséges? Igen, lehet találni olyan hitelhirdetéseket, ahol egy ingatlan bevonásával BAR- listás személy is folyamodhat kölcsönért. Fontos ebben az esetben, hogy a jelzáloghitelbe bevont ingatlan a hitel felvevőnek a nevén legyen. Ennek a lakásnak, vagy épp háznak a piaci értékéből számolják ki, hogy mennyi hitelt is tudnak majd folyósítani az igénylőnek.

A hiteligénylést azonban jól meg kell gondolnia a BAR- listás személynek, hiszen nem véletlen került fel erre a fekete listára korábban. Amit néhány hónapja vagy éve nem bírt fizetni, azt nagy valószínűséggel most se tudja hosszú távon. Ingaaltfedezettel igaz, hogy hozzájuthat a kölcsönhöz néhány helyen, ám nagy a rizikó, hogy saját otthonát teszi kockára az adós.

Természetesen lehet egy apróbb botlás is az, hogy valaki felkerült korábban a BAR- listára, ám a legtöbb esetben az tapasztalható, hogy azok akik ezek után még kapnak hitelt, ugyan úgy beleesnek a abba a csapdába, hogy képtelenek lesznek évekig fizetni rendszeresen a törlesztőrészleteket. Abban az esetben, ha pedig ingatlanfedezetet kér a bank az új hitel végett, szinte mindent kockára tesznek a hitel felvevői.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


7 + = tizenhat

Küldés
Hiteligénylés 2013