0

A hiteligénylés interneten keresztül is történhet?

A bankok nagy versenyt folytatnak azért, hogy már meglévő ügyfeleik mellé sok újat is tudjanak szerezni. Ennek érdekében nem csak akciós hitelajánlatokkal rukkolnak elő, de igyekszenek kezelő barát internetes oldalaikon olyan lehetőségeket is kínálni, melyek segítségégével az ügyfeleik időt és pénzt is spórolhatnak. Egyik ilyen nagyszerű kínálatuk az, hogy interneten keresztül is tudnak egyes hiteleket igényelni.

A hiteligénylés interneten keresztül is történhet?

A hiteligénylés interneten keresztül is történhet?

Mit kell tudni az internetes hiteligénylésről? A legtöbb banknak már van online is elérhető elektronikus oldala, amin keresztül nem csak hasznos információkhoz juthatnak az olvasóik, de akár elindíthatják a hiteligénylésüket is. Ehhez nem kell mást tenni, mint az internet segítségével használni a hitelkalkulátort, ami meg fogja mutatni Önöknek, hogy melyik bank ajánlata a legkedvezőbb.

Ezek után már csak ki kell tölteni az igényléshez szükséges űrlapot az interneten keresztül, és elküldeni azt. Ezek után a bank néhány nap elteltével fel fogja venni a kapcsolatot Önökkel, és egy személyes találkozót beszélnek meg. Itt majd be kell mutatni a szükséges dokumentumokat, és a hitelbírálat után  (amennyiben mindent rendben találnak) megtörténhet a szerződés aláírás, majd a folyósítás is.

Nem szabad elfelejteni, hogy az az összeg, amit a hitelkalkulátor mutatott az interneten keresztül, nem feltétlen fog forintra pontosan megegyezni a bank tényleges ajánlatával. Ezeket az adatokat inkább iránymutatásnak kell tekinteni. Használják tehát bátran az internetet a hitelek világában is, hiszen ezen keresztül sok hasznos információt tudhat meg már akkor, mikor még csak gondolkodik a hiteligénylésen.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


8 − kettő =

Küldés
Hiteligénylés 2013