5

A hiteligénylés jövedelem nélkül hogyan valósítható meg?

Sajnálatos módon még napjainkban is sokan kerülnek abba a kellemetlen helyzetbe, hogy csak olyan munkát találnak, ahol a munkáltatója nem jelenti be őket, így hát papíralapon nem dolgoznak ott. Ez sok szempontból lehet kínos, de akkor különösen, ha valaki hitelt szeretne igényelni.

A hiteligénylés jövedelem nélkül hogyan valósítható meg?

A hiteligénylés jövedelem nélkül hogyan valósítható meg?

A hiteligénylés jövedelem nélkül hogyan valósítható meg? A válság bekövetkezte után a bankok igen csak szigorítottak a hiteligénylés feltételein, melyek még napjainkban is élnek. Így még régen egyes kölcsön típusoknál elképzelhető volt, hogy jövedelem igazolás nélkül is kapjanak hitelt az emberek, erre manapság már nincs esély. Azok tehát, akik papíralapon nem tudnak jövedelmet igazolni, sehol sem juthatnak hitelhez.

Azzal, hogy a bankok és pénzintézetek jövedelemigazolást várnak el a kölcsönök igénylőitől teljesen természetes, hiszen csak ez alapján tudják kiszámolni, hogy mekkora hitelre jogosult valaki, és ez lesz számukra a biztosíték is, hogy minden bizonnyal vissza a tudják majd az adósok fizetni a felvett hitelüket. Gondoljanak csak bele, ha valaki papír alapon nem dolgozik, az bizony nem is tud fizetni a bankok szemében.

Ez nem kiszúrás a bankok és pénzintézetek részéről, hiszen ezzel csak azt próbálják megakadályozni, hogy a leendő adósok eladósodjanak. Amennyiben még is hasonló helyzetben van, és nagyon pénzre lenne szüksége, érdemes lehet egy megbízható adóstársat keresni, aki vállalja a kockázatot nem fizetés esetén.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

5 hozzászólás "A hiteligénylés jövedelem nélkül hogyan valósítható meg?"

 1. Herczegné Nagy Marianna szerint:

  Sajnos írtam már bár választ sajnos nem kaptam. Nagyon sürgős lenne. 24 órán belül. Mielőbbi válaszát várom.

 2. Nagy szerint:

  Kb.300000.ft ra lenne szükségem.Sürgősen.
  Két hónapon belül vissza fizetem.

 3. Nagy Éva szerint:

  300000 ftra lenne szükségem sürgősen.Két hónap múlva vissza fizetem

 4. Mika.Balazsne szerint:

  Surgosen.szuksegem.lene.1000000frintra.ahetenrendesen.visza fizetem

 5. Mika.Balazsne szerint:

  Surgosen.hitelre.lene szuksegem.1000000

Írj most.


3 + hét =

Küldés
Hiteligénylés 2015