0

A hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül is megoldható?

A mai világban jól meg kell gondolni azt, hogy valaki bele vág-e egy hitel igénylésébe, hiszen a bizonytalan pénzügyi jövő mindig hozhat kellemetlen meglepetéseket. Könnyen el lehet veszíteni a meglévő munkahelyet egyik napról a másikra, és akkor a hitel visszafizetése is veszélybe kerülhet.

A hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül is megoldható? Sajnálatos módon olyan emberek is akadnak szép számmal, akik munkanélküliek, ám még is hitelre lenne szükségük. Az elmúlt néhány évben már jelentős szigorításokkal adnak csak hitelt a bankok, így a jövedelmet igazoló dokumentum nélkül egy bank se fog kölcsönt folyósítani.

A hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül is megoldható?

A hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül is megoldható?

Az, hogy a hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül már nem lehetséges, érthető. A bankoknak biztosíték kell arra, hogy a kölcsön adott pénzüket kamatostul visszafizeti a hitel igénylője, és erre egy néhány hónapja fennálló munkaviszony lehet a legjobb biztosíték. Akármilyen hihetetlen is, a bankok amennyire csak tudják, próbálják védeni a lakosságot az eladósodástól, ezért nem adnak például jövedelemigazolás nélkül már senkinek sem kölcsönt.

Nem csak a jövedelemigazolás terén voltak az elmúlt években szigorítások a hiteligénylés terén, de néhány egyéb pontban is komolyabban veszik a feltételeket a bakok és pénzintézetek. Amennyiben bármilyen kérdése van, érdemes lehet magát a bankot felkeresni, hiszen a legnaprakészebb és legpontosabb információt ők tudják majd adni.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


hat + 3 =

Küldés
Hiteligénylés 2014