0

A hiteligénylés lehetséges a munkanélkülieknek is?

A hiteligénylés sokaknak jelenti az egyetlen megoldást arra, hogy saját ingatlanhoz és gépjárműhöz juthassanak, vagy egyszerűen csak arra, hogy átmeneti pénz problémáikon javítani tudjanak. A mai világban egyre többen kerülnek olyan helyzetbe, hogy munkahelyüket elveszítik, vagy épp van munkájuk, de nem jelenti be őket a munkaadó. Az ilyen helyzetbe kerülteknek, valamint az épp munkanélkülieknek is lehet szüksége hitelre.

A hiteligénylés lehetséges a munkanélkülieknek is?

A hiteligénylés lehetséges a munkanélkülieknek is?

A hiteligénylés lehetséges a munkanélkülieknek is? Azt kell mondjuk, hogy a bankok és pénzintézetek nem adnak a munkanélkülieknek semmilyen kölcsönt sem, még akkor se, ha épp munkanélküli segélyt még kapnak. Az elmúlt években igen komoly szigorítások léptek életbe a bankoknál az elvárt jövedelmet illetően, hiszen nekik is az első számú céljuk az, hogy az adósok rendezni tudják tartozásukat, és ne adósodjanak el teljesen.

Annak, aki jelenleg munkanélküli, tehát nincs lehetősége hitelhez jutni egy banknál sem, problémájára csak az lehet a megoldás, hogy ha egy olyan családtag, vagy épp barát igényeli meg a hitelt, akinek van egy stabil és fix munkahelye, és ezt egy jövedelemigazolással bizonyítani is tudja. Ez a munkáltatói igazolás nem lehet régebbi 3 hónaposnál.

Mint ahogy látják, egy munkanélküli sem juthat semmilyen kölcsönhöz sem ma Magyarországon. Érdemes meggondolni azt is munka híján, hogy bele merjenek- e vágni egy olyan hiteligénylésbe, melyre barátjukat vagy épp családtagjukat kérik meg. Kereset híján, vagy épp csekély jövedelem estén nehéz lesz fizetni bármilyen hitelt is, és erre előbb- utóbb a jó kapcsolat is rámehet.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


három − 1 =

Küldés
Hiteligénylés 2013