0

A hiteligénylő lap kitöltése nem is olyan bonyolult!

Egy hitel igénylése nem nevezhető egy egyszerű feladatnak. Ahhoz, hogy ténylegesen megkapják az igényelt hitelt, számos dokumentumot kell bemutatni, valamint sok feltételnek is meg kell felelni, amit a bankok állítanak fel a hiteligénylővel szemben. Az online hiteligénylés is lehetséges, ilyenkor csak a hiteligénylő lapot kell kitölteni az interneten, és már lehet is küldeni a hitelkérelmet az kiválasztott bankhoz.

A hiteligénylő lap kitöltése nem is olyan bonyolult!

A hiteligénylő lap kitöltése nem is olyan bonyolult!

Az online hiteligényléskor a hiteligénylő lapon általában a személyes adatokat kell kitölteni: név, lakcím, telefonszám, valamint hogy milyen hitelt akar igényelni, milyen futamidővel, és mennyi a havi fix bevétele. Mivel a hiteligénylő lapon a jövedelemről is kérdeznek, így látható az is, hogy jövedelemigazolás nélkül nem kaphat már senki sem hitelt.

A hiteligénylő lap online kitöltése nem vesz sok időt igénybe, és a kért adatok megadása se nevezhető túl bonyolultnak. Így elég mindössze öt- tíz perc is ahhoz, hogy a hiteligénylő lapot már küldhessék is a banknak. Azt, azért nem árt, ha tudják, hogy az online hiteligénylő lap kitöltésével és elküldésével ritkán kapják meg egyből az igényelt hitelt. Általában ilyenkor is kell egy személyes találkozás a bankban hitelszerződés tényleges megkötésére.

Vannak azonban olyan pénzintézetek, akik miután megkapták a hiteligénylő lapot, minden szükséges adattal, esetleg egyből meg is kapják postán a hitelszerződést. Ez azonban igen ritka. Minden estre, ha elküldik a hiteligénylő lapot kitöltve, akkor már a személyes adatokkal előre el tudja készíteni a bank a hitelszerződést, és a személyes találkozó alkalmával legalább ennyi időt meg tudnak spórolni.

  
Iktatva: Online hiteligénylés Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× 7 = negyven kettő

Küldés
Hiteligénylés 2013