0

A hitelkártya összehasonlítás egy nélkülözhetetlen segítséget jelenthet!

Egyre több háztartásban merülhetnek fel olyan váratlan kiadások, melyeket az adott pillanatban nem tudnak azonnal kifizetni. Ilyen helyzetekre találták ki a hitelkártyákat, hiszen a kártyát nem csak vásárlásra használhatják fel, de akár az interneten is fizethetnek vele. Az igénylése előtt azonban érdemes minden lehetőséget számba venni, és használni a hitelkártya összehasonlító kalkulátorokat!

A hitelkártya összehasonlítás egy nélkülözhetetlen segítséget jelenthet!

A hitelkártya összehasonlítás egy nélkülözhetetlen segítséget jelenthet!

A hitelkártya összehasonlító kalkulátorokat már online el lehet érni, így akár otthonról, vagy épp a munkából is nézelődhetnek a világhálón. Az ilyen hitelkártya összehasonlító oldalakon meg lehet találni a legjobb ajánlatot tevő bankot, hiszen nem mindegy, hogy milyen feltételekkel, és milyen kamattal kapják meg a hitelkártyájukat az ügyfelek.

A hitelkártya összehasonlító kalkulátorokat használva meg lehet tudni például azt, hogy melyik bank kér
havi díjat a kártya használatért, vagy épp melyik pénzintézet engedi el ezt a költséget az első néhány éveben. Arra is választ kaphatnak az ilyen online összehasonlító oldalakon, hogy melyik banknál meddig kamatmentes a kártya használata, és később mekkora THM- el kell visszafizetni az előre elköltött pénzt.

A hitelkártya összehasonlító kalkulátorok segítségével azt is megtudhatják az igénylésen gondolkodó leendő ügyfelek, hogy melyik bank ad valamilyen kedvezményt is a kártya igénylése mellé. Ilyen kedvezmény lehet például néhány százalékos visszatérítés a vásárlások után, vagy esetleg egy hűségprogram keretében pontokat lehet gyűjteni az elköltött forintok után. Hasonlítsa tehát össze az összes bank hitelkártya ajánlatát, hiszen csak így juthat a legeleőnyösebb ajánlathoz!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


6 − egy =

Küldés
Hiteligénylés 2014