4

A hitelkártya aktív bárosoknak is lehetséges a bankoknál?

A hirtelen jött válság rengeteg mindent megváltoztatott. Igencsak lehet érezni negatív hatását a bankok és hitelek világában is, hiszen jóval nehezebb manapság kölcsönhöz jutni, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Az igénylés feltételei jelentősen szigorodtak, hiszen a bankok célja az, hogy megóvják a lakosságot az eladósodástól. A bar- listán való aktív és passzív szereplés is megnehezíti az igénylést még a hitelkártyák esetében is.

 

A hitelkártya aktív bárosoknak is lehetséges a bankoknál?

A hitelkártya aktív bárosoknak is lehetséges a bankoknál?

A hitelkártya igénylése aktív bárosoknak is lehetséges a bankoknál? A bankok nem szívesen adnak kölcsönt
bar- listás személyeknek. Abban az esetben, ha a passzív státusz már egy ideje fent áll, tehát a tartozását rendezte az adós, akkor kicsit nagyobb az esély arra, hogy kölcsönhöz jusson. Aktív státusz esetén azonban a hazai bankok nem adnak semmilyen hitelt sem, így hitelkártyát sem, hiszen semmi biztosíték arra, hogy egy új hitelt majd tud úgy fizetni, hogy még egy régebbit is görget maga előtt az adós.

Bele lehet természetesen futni olyan hirdetésekbe az interneten, ahol egyes pénzintézetek aktív és passzív státuszú bárosoknak is kínálnak hitelt, így hitelkártyát is, ám ezekbe sokszor nem érdemes beleugrani, csak úgy, ha alaposan utánanéznek a hirdetőnek. Gyakran érik váratlan meglepetések az embert, ha ilyen helyről igényel kölcsönt, nem ritka az sem, hogy egyenesen csalókkal lesz dolga az embernek.

Abban az esetben, ha biztos helyről akarnak hitelkártyát igényelni, de aktív bárosok, van még egy lehetőség. Ez pedig a külföldi hitelkártya igénylése. Az osztrák bankok például nem végeznek hitelvizsgálatot, így nem derül ki a számukra, hogy korábbról még van rendezetlen tartozásuk. Ha ez a lehetőség érdekli Önöket, forduljon egy pénzügyi tanácsadóhoz, aki minden fontos információt elmond a külföldi hitelkártya igénylésről.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

4 hozzászólás "A hitelkártya aktív bárosoknak is lehetséges a bankoknál?"

 1. horváth péterné szerint:

  érdeklődni szeretnék hitelkártyát szeretnék igényelni

 2. Kocsis Lajos szerint:

  Aktív báros vagyok de szükségem lenne 500 000-FT ra hitelkártya formájában

 3. Anita szerint:

  Aktív baros vagyok de szükségem lenne 1.500.000 Ft ra hitelkártya formában hogy egyre valtsam hiteleimet

 4. Kriszta szerint:

  SOS szükségem van 500.000Ft ra két hónap alatt vissza adom

Írj most.


− kettő = 1

Küldés
Hiteligénylés 2014