0

A hitelkártya előnyei: miért érdemes ilyen kártyát igényelni?

Sokan vannak olyan helyzetben minden hónap végén, hogy már nem érzik magukat anyagilag biztonságban. Ennek általában az lehet az oka, hogy a meglévő bevételükből éppen kijönnek, ám ha egy váratlan kiadás vagy fizetni való jelentkezne, akkor már nem biztos, hogy elő tudnák keríteni rá a szükséges pénzt. Ilyenkor lehet egy igazán remek társ a hitelkártya, melynek igénylése számos előnnyel járhat!

A hitelkártya előnyei: miért érdemes ilyen kártyát igényelni?

A hitelkártya előnyei: miért érdemes ilyen kártyát igényelni?

Mik is pontosan a hitelkártya előnyei, miért érdes ilyen kártyát igényelni? Egyik legnagyobb előnye, hogy amilyen kicsi, olyan sokat tud. Bármikor felhasználhatja, ha egy váratlan vásárolni valót nem tudna a meglévő anyagi keretei között épp kifizetni. Akkor azonban, ha nem használják vásárláskor, nem is fog kamatozni a hitelkeret összege, így tényleg azt lehet mondani, biztonság érzetet adhat, ha tudják, hogy bármilyen kiadás is kopogtat majd az ajtón, tudják azt rendezni.

A hitelkártyának előnye lehet még az is, hogy a legtöbb kártyával nem csak az üzletekben lehet vásárolni, de akár az interneten is fizethetnek velük, sőt, egyes fajtáit akár már külföldön is használhatják. Sok bank ad számos kedvező ajánlatot, csak náluk igénylejék meg a hitelkártyájukat az emberek, így érdemes figyelni az akciókat, és csak akkor igényleni a hitelkártyát, ha már minden ajánlatnak a tudatában vannak.

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy egy hitelkártyának nem csal előnyei vannak, hanem bizony hátrányai is. Sok embert szédít meg a tudat, hogy ” bármit ” megvásárolhat, és számos esetben bocsátkozik ilyenkor
felesleges költekezésekbe a kártya tulajdonosa. A hitelkártyát használni leginkább csak vészhelyzetekben szabad,  akkor, ha már más megoldást nem tudnak a pénzproblémájukra!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


1 + = öt

Küldés
Hiteligénylés 2014