0

A hitelkártya igénylésért valóban akár repülőjegyet is lehet kapni?

Igen gyakorinak nevezhető az a jelenség ma Magyarországon, hogy egyes családok a hónap végére teljesen felélik az anyagi tartalékaikat. Ilyenkor már nem tudnak egy esetleges nagyobb kiadást rendezni, segítségre lesz szükségük, amennyiben egy ilyen helyzet áll majd fenn. Megoldás lehet egy hitelkártya is, mely mindig kéznél lesz vészhelyzetek esetén.

A hitelkártya igénylésért valóban akár repülőjegyet is lehet kapni?

A hitelkártya igénylésért valóban akár repülőjegyet is lehet kapni?

Minden bank igyekszik a lehető legtöbb új ügyfelet begyűjteni, hogy náluk történjen meg a hitelkártya igénylés. Ilyenkor jelentős kedvezményeket szoktak ajánlani, amely arra sarkallja az embert, hogy az ajánlatot tevő banknál igénylejék meg a leendő hitelkártyájukat. Ilyen akciók keretében gyakran engedik el az éves kártya díjat, de az se ritka, hogy akár repülőjeggyel ajándékozzák meg leendő ügyfeleiket.

A hitelkártya igénylésért valóban akár repülőjegyet is lehet kapni? Igen, egyes bankok valóban európai repülőjegyeket ajánlanak fel azoknak az új ügyfeleiknek, akik náluk nyitnak hitelkártya számlát. Mindez szépnek és jónak hangzik, azonban itt sem szabad megfeledkezni arról, hogy ami ennyire jónak tűnik, igaz lehet- e, vagy vannak még ” apró betűs ” részei is a dolognak.

Természetesen vannak, igaz mikor repülőjegyet ajánlanak a bank munkatársai azért, hogy náluk nyissanak hitelkártya számlát, nem minden fontos és lényeges információt mondanak el. Nem szabad utána járás és utána olvasás nélkül beleugrani egy ilyen fontos döntésbe, hiszen akár anyagilag is rosszul járhatnak. Érdemes az interneten olvasgatni, hiszen jó néhány negatív élményű ember számol be az ezzel kapcsolatos tapasztalataikról.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× 1 = kettő

Küldés
Hiteligénylés 2014