0

A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?

A hitelkártya mindenkinek gyors és kényelmes segítséget kínál, hiszen nem várt kiadások mindig felmerülhetnek. Gyakran a legrosszabbkor romlik el egy háztartási gép, és az is elő szokott fordulni, hogy a hónap végére már nem marad elegendő pénze az embereknek. Ilyen helyzetekre van kitalálva a hitelkártya, melynek igénylése már minden pénzintézetnél lehetséges, így csak a legszimpatikusabb ajánlatot kell megtalálniuk.

Gyakran felmerül azonban a kérdés, hogy mennyi a hitelkártya igénylés ára, vagy épp milyen költségek merülhetnek fel közben? Sajnos az ígéretes reklámok ezekre az árakra nem térnek ki, csak az előnyöket hangsúlyozzák, így sokakat váratlanul ér, hogy mennyi is az éves kezelési díj. Minden esetben van egy fix kártyagyártási díj, legyen szó bármilyen hitelkártyáról is, ez egy állandó költséget fog jelenteni az igénylőnek.

A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?

A hitelkártya igénylés ára: milyen költségek merülhetnek fel?

A hitelkártya igénylésnél eltérőek lehetnek az árak. Minden attól függ, hogy milyen típusú hitelkártyát szeretnének. Vannak klasszikus hitelkártyák, melyeknek az éves díja alacsonyabb, míg egy úgynevezett “gold” hitelkártyának már kifejezetten magas éves díja is lehet. Külön kell fizetni a főkártyákért, és külön a társkártyákért is minden évben.

A hitelkártya igénylésnek tehát vannak költségei, ezeknek árai viszont bankonként eltérőek lehetnek. Érdemes figyelni az akciós ajánlatokat is, hiszen jobbnál jobb akciókkal szoktak előrukkolni a pénzintézetek, csak hogy elnyerjék leendő ügyfeleik bizalmát. Abban az esetben, ha egy ilyen akció alatt igényel hitelkártyát, akár az éves kezelési költséget is megspórolhatják, így a kártya ára jelentősen olcsóbb lehet!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


8 − = hat

Küldés
Hiteligénylés 2013