4

A hitelkártya igénylés lehetséges Ausztriában a magyaroknak is?

Biztos mindenki került már olyan kellemetlen helyzetbe, hogy szüksége lett volna valamire a háztartásban, de épp nem volt elegendő összeg se a tárcájában, se pedig a bankkártyáján. Ilyenkor jöhet jól egy hitelkártya, amit direkt az ilyen hirtelen vásárlásokra találtak ki. Kérdés, hogy a hitelkártya igénylése csak az országhatárain belül lehetséges- e a magyaroknak, vagy máshol is van lehetőség rá?

A hitelkártya igénylés lehetséges Ausztriában a magyaroknak is?

A hitelkártya igénylés lehetséges Ausztriában a magyaroknak is?

A hitelkártya igénylés lehetséges Ausztriában a magyaroknak is? Igen, többek közt erre a hitel típusra is van lehetőség, mikor az osztrák hiteligénylésről beszélünk. A magyarok azért is kedvelik az Ausztriában történő hitelkártya igénylést, mert az mellett, hogy jóval kedvezőbb kamatokat lehet kapni, még csak jövedelemigazolást sem kérnek az igénylőktől. Így akik papír szerint nem keresnek túl jól, de egyéb mellékesből még van bevételük, ők is élhetnek ezzel a lehetőséggel.

Az ausztriai hitelkártya igénylésnek van még egy nagy előnye, ami sok magyarnak nagyon fontos lehet. Ez pedig az, hogy nem nézik azt, hogy a kártya igénylőjének van- e korábbról még ki nem törlesztett tartozása, tehát, hogy szerepel-e a BAR- listán ( amit manapság már sokan inkább KHR- listaként emlegetnek). Lehet előny és hátránya is az a lehetőség, hogy a törlesztésnek sem szükséges havonta megtörténnie, elég negyedévente fizetni.

A hitelkártya igénylés tehát lehetséges Ausztriában magyar ügyfeleknek is, ám ezt a komoly lépést érdemes
alaposan átgondolni először. Sok osztrák bank már nem szívesen kölcsönöz magyar ügyfeleknek, mivel sok negatív tapasztalatuk volt az elmúlt pár évben a nem fizetések kapcsán. Abban az estben, ha az osztrák hitelkártya igénylés mellett dönt, keressen fel egy szakembert a pontos információk végett!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

4 hozzászólás "A hitelkártya igénylés lehetséges Ausztriában a magyaroknak is?"

 1. somogyi józsefné szerint:

  üdvözlöm
  aktív báros vagyok és hitelt szeretnék kérem írja meg köszönöm

 2. Anikó szerint:

  Üdvözlöm!
  Van Magyarországon osztrák hitelközvetítő vagy személyesen kell felkeresni egy kinti bankot? Ha igen, melyikbe érdemes menni? Mekkora összeget lehet igényelni, mennyi idő alatt lehet hozzájutni a hitelkártyához, azzal itthon is tudok fizetni és milyen papírok szükségesek az igényléshez?
  Köszönöm válaszát!

 3. Elemér Romhányi szerint:

  Hitelkártyát szeretnék igényelni Ausztriai banktól,10000 eu ra lenne szükségem,miként lehetséges.

 4. Zsolti szerint:

  Üdvözlöm engem is érdekelne az osztrák hitel kártya akár még az óvadéki betéti is érdekel.

Írj most.


hét × 9 =

Küldés
Hiteligénylés 2014