1

A hitelkártya igénylés lehetséges munkáltatói igazolás nélkül is?

A hitelkártya egy gyors és egyszerű megoldást jelenthet az átmeneti pénzzavarunk esetén. Annak ellenére, hogy kis helyen is elfér, mégis számtalan helyzetben nyújthat nagy segítséget. A hitelkártya igénylése viszonylag gyors folyamat, hiszen akár online is lehet intézni az adminisztrációs részét. Sokakban merül fel a kérdés: a hitelkártya igénylés lehetséges munkáltatói igazolás nélkül is?

Az új törvénymódosítás szerint napjainkban semmilyen hitelt sem adnak a bankok munkáltatói igazolás nélkül, így a hitelkártya igényléshez is ez a legfontosabb feltétele a pénzintézeteknek. Azért olyan fontos ez, mert ez a biztosíték egyrészről a bankoknak, hogy a hitel összegét vissza tudják majd törleszteni az igénylők, másrészt ezen kereset alapján tudják megállapítani a hitelkeret összegét is.

A hitelkártya igénylés lehetséges munkáltatói igazolás nélkül is?

A hitelkártya igénylés lehetséges munkáltatói igazolás nélkül is?

A hitelkártya igénylésnek a munkáltatói igazoláson túl még számos egyéb feltétele is van. Az igénylőnek be kell töltenie a 18. életévét, magyar állampolgárnak kell lennie, valamint érvényes személyes okmányok is szükségesek még a kártya kézhez kapásához. Azt, hogy egy összegben, vagy havi részletekben akarja-e kitörleszteni a hitelkeret összegét, azt az igénylő döntheti el.

Láthatják, hogy a hitelkártya igénylésnek számos feltétele van, és sajnálatos módon csak stabil munkahellyel és jövedelemmel rendelkezők juthatnak hozzá. A kártya használatával nem csak boltokban vásárolhat, de akár az interneten keresztül történő fizetés is lehetséges, ha éppen online akarnak egy terméket megrendelni. Számos előnye mellett viszont legnagyobb hátránya, hogy a hitel összegét kamatostul, akár hosszú évekig is fizetni kell.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "A hitelkártya igénylés lehetséges munkáltatói igazolás nélkül is?"

  1. Kajan Erzsebet szerint:

    Roman allampolgar vagyok rendelkezem allando
    lakcimel adokartya 1ev munkaviszonyal hitelkartyat szeretnek
    Tel.06313209956
    D

Írj most.


+ 9 = tizenegy

Küldés
Hiteligénylés 2013