0

A hitelkártya igénylés során az összehasonlítás sokat segíthet

A hitelkártya igénylésekor nem csak a hitelkártya kalkulátor jelenhet egy nagyobb segítséget, de az összehasonlító oldalak is. Több oldal is foglalkozik a hitelkártya ajánlatok összehasonlításával, így próbálva segíteni a lehető legjobb döntés meghozatalát. Ezek az oldalak felsorakoztatják a bankok, pénzintézetek ajánlatait, és így mindaz egy helyen lesz, amivel jobban át lehet látni az amúgy nem túl egyszerű hitelkártya igénylést.

A hitelkártya összehasonlító oldalakon több dologról is kaphatnak információt. Láthatják például a bankok által kínált THM-et is az összegen túl. Sajnos gyakori eset, hogy a legkedvezőbb hitelkártya ajánlat a legmagasabb THM-el is párosul. Annak ellenére, hogy ezek a hitelkártya összehasonlító oldalak az interneten is elérhetőek, ami valljuk be, egy kényelmes megoldást jelent, érdemes a bankokban személyesen is érdeklődni a feltételekről.

A hitelkártya igénylés során az összehasonlítás sokat segíthet

A hitelkártya igénylés során az összehasonlítás sokat segíthet

A hitelkártya igénylés során az összehasonlítás sokat segíthet a megfelelő bank kiválasztásában, még sem szabad készpénznek venni az itt található számokat és összegeket. Lehetséges, hogy téves információ van megadva, vagy egy bizonyos ideje már nem volt frissítve az oldal, és azóta változás történt a kiválasztott banknál. Éppen ezek miatt kell, hogy személyesen is érdeklődjenek még a hitelkártya igénylést megelőzően.

Nem csak azért nélkülözhetetlen a személyes érdeklődés és intézkedés a bankokban, mert nem biztos, hogy a hitelkártya összehasonlító oldalon pontos információk vannak megadva, hanem azért is, mert lehetséges, hogy egy másik bankban kedvezőbb lesz vagy a havi törlesztő, vagy épp a futam idő. A döntést jól át kell gondolni a hitelkártya igénylésekor, hiszen hosszú évekre is meghatározhatják a havi kiadásaikat, aminél lehet, hogy sokat fog számítani pár ezer forint eltérés is!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


9 + kettő =

Küldés
Hiteligénylés 2013