0

A hitelkártya igénylése Ausztriában is lehetséges lenne?

A hiteligénylés, így a hitelkártya igénylés nem csak az országhatárain belül lehetséges. Külföldi kölcsön igénylésen is lehet gondolkodni, különösen ha közeli országokról van szó. Az Ausztriában történ hiteligénylés sok magyarnak jelent tökéletes megoldás arra, hogy átmeneti pénzproblémáit orvosolni tudja. Mindenkinek ismerős lehet, hogy hirtelen kéne vásárolni valamit, de nincs elegendő összeg se a bankszámlájukon, se a pénztárcájukba. Megoldás a hitelkártya lehet!

A hitelkártya igénylése Ausztriában is lehetséges lenne?

A hitelkártya igénylése Ausztriában is lehetséges lenne?

A hitelkártya igénylése Ausztriában is lehetséges lenne? Természetesen igen, ugyan úgy, ahogy lehetőség van még az osztrák bankokban személyi kölcsönt, és jelzáloghitelt is igényelni. Az ausztriai hitelkártya igénylés során kapott kártyát fel lehet használni vásárlásokra, vagy egyéb szabad felhasználású célokra is. Számos előnye van annak, hogy ha nem magyar, hanem osztrák hitelkártyát igényelnek.

Az ausztriai hitelkártya igénylés egyik legnagyobb előnye, hogy jóval kedvezőbb a kamatozása, szemben a magyar hitelkártyákkal. Ezen felül még jövedelemigazolást sem kérnek, így akik papíron leigazolva kevesebbet keresnek, azok is hozzájuthatnak egy nagyobb összegű hitelkerethez. Ami még nagyon sok magyarnak fontos lehet, hogy nem végeznek hitelvizsgálatot, így nem nézik, hogy van-e korábbról még nem rendezett adóssága, vagy is szerepel-e a BAR-listán ( manapság inkább KHR- listaként ismert ).

Az ausztriai hitelkártya igénylés során lehet választani azt az opciót is, hogy nem havonta, hanem csak negyedévente fizetik a szükséges törlesztő részleteket. Kérdés persze, hogy kinek jelent ez előnyt, és kinek hátrányt. Érdemes alaposan átgondolni, hogy valóban Ausztriában akarnak- e hitelkártyát igényelni, és ha ez mellett döntenek, akkor keressenek fel egy szakembert, aki minden fontos részletről tájékoztatni fogja Önöket!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


1 × = öt

Küldés
Hiteligénylés 2014