0

A hitelkártya már akár online vásárlás esetén is használható!

A hitelkártya sok esetben nagy előnyökkel jár. Gondoljanak csak egy olyan szituációra, mikor hónap végén már nincs sok pénzük a kasszában, de még is egy nagyobb kiadás adódik. Ilyenkor bizony jól jön, ha egy hitelkártya ott lapul a pénztárcájukban, és elő tudják kapni a vészhelyzet megoldására. A hitelkártyát nem csak belföldi és külföldi vásárlásokra lehet használni, de akár online is fizethet vele!

A hitelkártya már akár online vásárlás esetén is használható!

A hitelkártya már akár online vásárlás esetén is használható!

Igaz hazánkban ez még egy kevésbé elterjedt fizetési módnak minősül, de már néhány helyen itthon is fizethet online vásárlás esetén hitelkártyával. Abban az esetben, ha ezzel a kártyával akar valamit megrendelni, mindig nézze meg a fizetési feltételek menüpontban, hogy online vásárlás esetén az adott oldal elfogad- e hitelkártyás megoldást. Olyankor, ha erről semmilyen információt nem talál, vegye fel a kapcsolatot mindenképpen az ügyfélszolgálattal, és ott választ kaphat minden kérdésére.

Nem csak online vásárlásra lehet használni egy hitelkártyát, de akár szobát is tudnak vele foglalni az interneten keresztül. Egyes szállodák például csak hitelkártya szám megadásával tekintik érvényesnek a foglalást, bár ez is inkább külföldön az elterjedtebb módszer. Sokan érthető okokból online vásárlás esetén félnek kiadni a kártyájuk adatait, hiszen félnek a visszaéléstől. Mielőtt megadnák a hitelkártyájuk számát, érdemes leellenőrizni az ezt kérő cég hitelességét.

A hitelkártyával történő online vásárlás, még ha lassan is, de hazánkban is megindult. Hitelkártya igénylés esetén midig érdeklődjön a bank munkatársaitól, hogy az Ön által választott hitelkártya típus alkalmasa lesz- e arra, hogy online is fizetni tudjon vele, ne csak személyes vásárlások alkalmával.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× 3 = húsz(on) négy

Küldés
Hiteligénylés 2014