0

A hitelkártya mellé sokszor jár pontgyűjtés akció is!

A bankok között igen nagy verseny folyik, így érthetően mindent megtesznek azért, hogy a leendő ügyfelek őket válasszák. A hitelkártya igénylésére is szívesen sarkallják az embereket, hiszen ennek a hiteltípusnak a legmagasabb a kamatozása. Azért, hogy pont őket válasszák, a bankok gyakran akciókat hirdetnek a hitelkártyájuk mellé, mellyel sokszor el tudják érni azt, hogy még kecsegtetőbb legyen az ajánlatuk.

A hitelkártya mellé sokszor jár pontgyűjtés akció is!

A hitelkártya mellé sokszor jár pontgyűjtés akció is!

A hitelkártya mellé sokszor jár pontgyűjtés akció is! Mi is pontosan a pontgyűjtési akciónak a lényege? Azok, akik csatlakoznak az adott bank hitelkártya hűségprogramjához, a vásárlások után pontokat kapnak. Későbbiekben a pontokért is lehet vásárolni, vagy egyes bankoknál még forintra is tudják majd váltani. Az ilyen akciókkal nem csak az igénylésre próbálják rávenni az embereket, de miután megkapták a hitelkártyát, már a minél több kártyahasználatra is megpróbálják sarkallni.

A hitelkártya használatáért meghatározott mennyiségű pont szokott járni. Van egy x forintos limit, ami után jár egy pont, ez bankonként eltérő lehet, de általában 1-200 forint utána szoktak jóváírni egy pontot. Nem ritka, hogy amennyiben külföldön használják a kártyát, még több pont vándorol a markukba a kártya tulajdonosoknak. Mire lehet beváltani a pontokat? Kaphatnak értük vásárlási utalványt, vagy épp a hitelükbe is jóváírhatják a pontért kapott összeget.

A hitelkártya pontgyűjtési akciójában a bankok sokszor ajándékozzák meg az ügyfeleiket extra pontokkal is. Ilyen ajándék pont lehet például az ügyfélnek a születésnapja után járó bónusz. Azt azért valljuk be, nem lehet meggazdagodni a pontgyűjtésekből, hiszen általában egy pont mindössze egy forintot szokott érni. Arra azonban ez a reklám jó, hogy az igényléshez talán jobban megjöjjön az ember kedve, és arra is jó lehet, hogy egy bank magához csalogassa az új ügyfelet, beelőzve a többi bankot.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


4 − három =

Küldés
Hiteligénylés 2014