3

A hitelkártya online igénylése bárosoknak is lehetséges?

A hitelkártya igénylése interneten keresztül is lehetséges már a bankoknál, hiszen a legtöbb pénzintézetnek vannak már online is elérhető felületei. Itt ki kell tölteni általában az igényléshez szükséges űrlapot, és utána már csak várni kell, hogy a bank visszajelezzen, mikor szükséges bemenni a személyes szerződéskötésre. Az, hogy csak online elintézzenek mindent egy hitel igénylés esetében, nem lehetséges.

A hitelkártya igénylésénél felmerül, akár csak a többi hitel esetében is, hogy bár listások hozzájuthatnak-e. A legtöbb banknál a bár listán való szereplés már kizáró ok, még is van különbség az aktív és a passzív bárosok között. Régebb óta fent álló passzív státusz esetén már van lehetőség arra, hogy a hitelkártya igénylése akár még sikeres is lehet. Ez bankonként változó lehet, így érdemes erről személyesen érdeklődni.

A hitelkártya online igénylése bárosoknak is lehetséges?

A hitelkártya online igénylése bárosoknak is lehetséges?

Lehetséges a hitelkártya online igénylése bárosoknak? Az online igénylés után a bankok mindig végeznek egy vizsgálatot, melyből kiderül, hogy szerepel-e ki nem törlesztett adóssága az igénylőnek. Néhány nap elteltével a bankok egy személyes találkozóra fogják hívni a hitelkártya igénylőjét, és ott minden felmerülő kérdést lehet tisztázni, így kiderül az is, hogy sikeres lesz-e az igénylés.

A hitelkártya igénylésnek számos feltétele van, a legfontosabb ezek közül, hogy az igénylőnek stabil és biztos munkahelye legyen. A munkáltató igazolás lesz arra biztosíték, hogy tudják majd törleszteni a kölcsönt, és ez alapján számolják majd ki azt is, hogy mekkora hitelkerethez juthatnak majd a kártyára. A hitelkártya egy gyors segítség váratlan kiadások esetén, a törlesztése viszont a kamatokkal akár hosszú évekig is eltarthat.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

3 hozzászólás "A hitelkártya online igénylése bárosoknak is lehetséges?"

  1. Kovács József szerint:

    Nyugdíjas vagyok, havi 58000.-Ft jövedelemmel, van-e lehetőségem az igénylésre?

  2. Burai Erzsébet szerint:

    Közfoglalkoztatot vagyok már 2013 óta az Álltalános Iskolánkba dolgozom ,,egész évben mint közmunkás s mivel nem határozatlan ideig dolgozom igy azt szeretném kérdezni hogy 3-5 havonta ujjitsák a munka szerződésünket vagyis egèsztanévben dolgozom attol folyamatosan csak a nyáriszünet azaz a 2 hónap esik ki igy igényelhetnék e hitelkártyát a fizetésem havonta fix 76-77 ézer ft .

  3. Bogdán Monika szerint:

    Hitelkártyát szeretnèk, de báros vagyok van mod???

Írj most.


5 + = tizrnnégy

Küldés
Hiteligénylés 2013