0

A hitelkártya szerződés néhány fontos részlete!

Sokan kerültek már bizonyára abba a kínos helyzetbe a hónap végén, hogy hirtelen pénzre lett volna szükségük, de mind a pénztárcájuk, mind pedig a bankkártyájuk le volt már nullázva. Ilyenkor bizony hatalmas segítség lehet egy hitelkártya, mely ki tudja az embert segíteni egy- egy váratlan kiadás esetén. A hitelkártya igénylésének vannak bizonyos feltételei, melyeknek ha megfelelnek, már csak a szerződés aláírása marad hátra!

A hitelkártya szerződés néhány fontos részlete!

A hitelkártya szerződés néhány fontos részlete!

Nézzük meg most a hitelkártya szerződés néhány fontos részletét! Ezen a szerződésen általában meg kell adni a hitelkártya igénylés célját, azt hogy mekkora összeget is szeretnének megigényelni, valamint a fontosabb személyes adatokat is: a nevet, a lakcímet, a munkahelyet, a személyazonosító okmányt, az iskolai végzettséget, valamint a tulajdonban lévő javak értékeit is. Ezen felül azt is be lehet írni, hogy milyen megszólítást szeretne valaki, például ifj, dr. stb.

A hitelkártya szerződés esetében nagyon fontos még az, amennyiben van társkártya igénylő, annak is alá kell majd írni az igénylő lapot, nem csak a főkártya igénylőnek. Ezen felül a hitelkártya szerződés esetében az is nélkülözhetetlen az aláírás pillanatában hogy két tanú is jelen legyen, akik szintén szignózzák majd a szerződést ( az mellet, hogy lakcímüket is megadják ). Amennyiben bármi nem lenne tiszta a szerződéssel kapcsoltban, a kiválasztott bank munkatársai úgy is felvilágosítást adnak.

Nem szabad elfelejteni, hogy egy hitelkártya nem csak áldás lehet, de átok is. Annak, aki nem tudja felelősség teljesen és okosan használni, bizony gyorsan fejtörést okozhat, hogy hogyan is kéne majd kifizetni a vásárlások után járó magas kamatokat. A legtisztább az, ha csak az igazán szorult helyzetekben használják, és még a türelmi idő alatt kifizetik a tartozásukat.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


egy × = 2

Küldés
Hiteligénylés 2014