0

A hitelkártya tapasztalatok megosztása fontos lehet!

Egy hitel igénylése nagy lépésnek számít, különösen napjainkban, mikor semmi sem nevezhető 100%- ban biztosnak. Sokan meggondolják, hogy bele merjenek- e ugrani egy több évig elhúzódó hitelnek a törlesztésébe, azonban vannak olyan helyzetek, mikor nem marad más választás egy átmeneti pénzprobléma megoldására. Egy hitelkártya igénylésnél is érdemes meghallgatni mások tapasztalatait ahhoz, hogy megfelelő döntést hozhassanak az igénylésével kapcsolatban.

A hitelkártya tapasztalatok megosztása fontos lehet!

A hitelkártya tapasztalatok megosztása fontos lehet!

Miért lehet fontos a hitelkártya tapasztalatok megosztása? Mert már rutinosnak nevezhető hitelkártya tulajdonosok tanácsai bizony a még csak irigylésen gondolkodóknak nagy segítség lehet. A negatív tapasztalatok például lehet hogy meggyőzik az embert, hogy nem szabad felelőtlenül, és megfelelő anyagi háttér nélkül beleugrani egy ilyen volumenű dologban. Mik lehetnek a hitelkártyával kapcsolatban negatív tapasztalatok? A hitelek közül ennek a legmagasabb a kamatozása, ráadásul gyakran túlköltekeznek a kártya tulajdonosok.

Pozitív tapasztalat lehet egy hitelkártyával kapcsolatban az, hogy egy hirtelen, és nem várt vásárolni vagy épp fizetni való esetén mindig kéznél lesz, ráadásul ha 30- 45 napon belül, vagyis a türelmi időszakon belül rendezik a tartozásokat, akkor még kamatot sem számol fel a bank a kártya használata után. Érdemes tehát már tapasztalt hitelkártya tulajdonosok véleményét is kikérni még az igénylést megelőzően.

Hitelkártya tapasztalatokról olvashat még az interneten is, hiszen számos fórum foglalkozik ezzel a témával. Itt mind a kártya előnyeiről, mind pedig a hátrányairól is meg lehet tudni többet, és akár arra is kaphatnak jó tippeket, hogy hol érdemes épp most hitelkártyát igényelni. A legpontosabb és legnaprakészebb információkat azonban minden esetben a banktól fogják megkapni!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


− 6 = három

Küldés
Hiteligénylés 2014