1

A jelzáloghitel igénylés Ausztriában lehetséges magyaroknak is?

Napjainkban egyre több magyar ember kerül abba a szerencsétlen helyzetbe, hogy korábbi hiteleit a megemelkedett törlesztő részletek miatt nem tudja már tovább fizetni, így felkerül a KHR- listára (vagy ahogy régebben emlegették, a BAR- listára). Az ő kezük igencsak meg van kötve már hiteligénylés terén, hiszen a magyar bakok nem szívesen állnak szóba velük. Mit tehetnek, ha mégis jelzáloghitelre lenne szükségük?

A jelzáloghitel igénylés Ausztriában lehetséges magyaroknak is?

A jelzáloghitel igénylés Ausztriában lehetséges magyaroknak is?

A jelzáloghitel igénylés Ausztriában lehetséges magyaroknak is? Igen, megoldás lehet a külföldi hiteligénylés is. Ausztria nincs messze, így érdemes megpróbálni ezt a lehetőséget. Míg a magyar bankok nem szívesen kölcsönöznek sem aktív, sem passzív státuszú KHR- listás személynek, addig Ausztriában a bankok nem végeznek hitel vizsgálatot a jelzáloghitel igénylőknél. Az osztrák hitelnél még általában a kamatok is kedvezőbbek, mint a magyar bankoknál.

A jelzáloghitel igénylésén kívül még milyen hitel típust igényelhetnek a magyarok Ausztriában? Lehetőség van még osztrák hitelkártyát, és személyi kölcsönt igényelni, valamit lehet még hitelkiváltást is kérelmezni. Az ausztriai jelzáloghitel igénylést a magyarok nem csak ingatlan vásárlására, építkezésre, vagy épp felújításra vehetik igénybe, de akár még szabad felhasználásra is.

Annak ellenére, hogy sok magyarnak lehet lehetőség az Ausztriában történő jelzáloghitel igénylés, még is azt kell mondjuk, hogy az osztrák bankok manapság már nem szívesen kölcsönöznek magyar ügyfeleknek. Köszönhető ez mindannak, hogy az elmúlt években sok negatív tapasztalat érte őket a nem fizető magyarok terén. Ennek ellenére aki teheti, próbálja meg az ausztriai hiteligénylést, de előtte járjon utána minden fontos feltételnek!

  
Iktatva: Jelzáloghitel Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "A jelzáloghitel igénylés Ausztriában lehetséges magyaroknak is?"

  1. Bükki Nikoletta szerint:

    Hitelt szeretnék de gyesen vagyok, lehetséges számomra?

Írj most.


− 4 = egy

Küldés
Hiteligénylés 2014