0

A jelzáloghitel igénylés sem lehetséges az ügyfélkapun!

A jelzáloghitel azért egy előnyös választás, mert szabadon fel lehet használni a kapott kölcsön összegét. Számos feltételnek kell azonban megfelelni ahhoz, hogy a hitelt valaki sikeresen megkaphassa. Az igénylést csak is a kiválasztott bankban lehet intézni, így az ügyfélkapun – akár csak a többi hitel típus esetében – nem lehet semmilyen teendőt intézni!

Honnan ered vajon az a téves információ, mely szerint lehet bármilyen hitelt, így akár jelzáloghitelt is intézni az ügyfélkapun? Nem tudni miért kering ez a fals tény az interneten, mindenesetre a legnagyobb keresőprogram felkínálja ezt a lehetőséget a jelzáloghitel igénylés esetében is. Azt azonban le kell szögeznünk, hogy erre azon az oldalon nincs lehetséges.

A jelzáloghitel igénylés sem lehetséges az ügyfélkapun!

A jelzáloghitel igénylés sem lehetséges az ügyfélkapun!

Az ügyfélkapun sok hivatalos ügyről lehet informálódni, vagy regisztráció után akár intézkedni is, de a jelzáloghitel nincs ezek között. Az online hiteligénylés is csak a bankok, vagy egyéb pénzintézetek saját oldalain lehetséges. Ehhez mindössze el kell látogatni a honlapjukra, és ott kitölteni a szükséges űrlapot, majd elektronikusan elküldeni azt. Ezen kívül a jelzáloghitel kalkulátor segítségével az interneten össze lehet hasonlítani a bankok ajánlatait is.

A jelzáloghitel igénylés során az egyik legszigorúbb feltétel, hogy csak olyan személy kaphatja meg a
kölcsönt, aki rendelkezik egy stabil és biztos munkahellyel. Erről jövedelemigazolást is szoktak kérni a bankok, így akinek egy bizonyos ideje még nem áll fent a munkaviszonya, az nem kaphatja meg a hitelt. Minden esetben érdemes személyesen is tájékozódni a jelzáloghitelről, hiszen a legnaprakészebb információkkal úgy is a bankok rendelkeznek.

  
Iktatva: Jelzáloghitel Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


+ nyolc = 17

Küldés
Hiteligénylés 2013