8

A külföldi hitelkártya igénylés is lehetséges?

A hitelkártya remek társa lehet azoknak, akiknél váratlan kiadások szoktak felmerülni a hétköznapokban, vagy épp nem biztos, hogy mindig ki tudnak jönni a fizetésükből még hónap végén is. Magának az igénylésnek itt Magyarországon számos feltétele van, melyek mindegyikének meg kell felelni. Felmerül azonban sok magyarban a kérdés, hogy vajon a külföldi hitelkártya igénylés is lehetséges, vagy csak az országhatáron belül juthatnak hozzá a magyar bankoktól.

Van lehetőség arra, hogy külföldi hitelkártyához jussunk mi magyarok is. Remek példa erre az osztrák hitelkártya. Jogos a kérdés, mely szerint miért inkább külföldi kártyát csináltassanak. Számos előnye lehet annak, ha nem magyar hitelkártyát igényelnek. A fent említett osztrák kártya sok magyarnak lehet egy biztosabb pont, pláne ha már itthon több bank is elutasította az igénylésüket.

A külföldi hitelkártya igénylés is lehetséges?

A külföldi hitelkártya igénylés is lehetséges?

Egy külföldi, jelent esetben osztrák bank például nem kér jövedelemigazolást, és annak sem néz utána, hogy az igény benyújtója szerepel- e a bár listán, és ha igen akkor aktív vagy épp passzív státusszal. Ez sok magyarnak jelent könnyebbséget, hiszen ezekkel a feltételekkel nálunk a bankok már az új törvények szerint nem adhatnak semmilyen kölcsönt, így hitelkártyát sem.

Nem csak ezek miatt a pozitívumok miatt is előnyösebb egy külföldi hitelkártya igénylése. Nem mindegy, milyen a hitelkeret kamatozása, hiszen az itthoninál külföldön gyakran sokkal kedvezőbb ajánlatokkal szolgálhatnak a pénzintézetek. Érdemes tehát a hitelkártya igénylés előtt minden lehetőségnek alaposan utánanézni, és a számukra legkedvezőbb mellett dönteni!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

8 hozzászólás "A külföldi hitelkártya igénylés is lehetséges?"

 1. Ilona szerint:

  Szeretnék ilyen osztrák hitelkártyát igényelni. Hol és mikor lehet? Milyen papírok kellenek? Kérnék bővebb információt ! Köszönöm !

  • Hordós Petra szerint:

   Erdekelne a kulfoldi hitelkartya igenylesi folyamata es tovabbi jnformaciot szeretnek kerni hogy hogyan vehetnem fel a kapcsolatott egy kulfoldi bankkal ugy hogy ne keljen kiutaznom.

 2. Csorba Gáborné szerint:

  Szeretnék osztrák hitelkártyát igényelni

 3. Erzsébet szerint:

  Szeretnék osztrák hitelkártyát igényelni. várom szives válaszát.

 4. Lena szerint:

  Az oldal csak információkat biztosít mindenkinek, így aki jelen esetben külföldi hitelkártya igénylésen gondolkodik, keressen fel egy ezzel foglalkozó szakembert, vagy nézelődjön az interneten ilyen hirdetések között. Nem áll az oldal kapcsolatban semmilyen bankkal és pénzintézettel sem, hogy bármilyen hiteligénylést is lehessen itt intézni!

 5. Szencziné Fodor Szabina szerint:

  Érdekelne a hitelkártya.Tájékoztatást kérnék

 6. vigh istvan szerint:

  Tisztelt ügyintézö,Vigh Istvan Nyiregyhazárol ,Érdekelne külföldi a hitelkártya,valamint hitel,pecsétviasz gomba termesztéshez ,kérem a segitségét,Tell:0620-272-5954.

Írj most.


6 × = negyven kettő

Küldés
Hiteligénylés 2013