0

A lakáshitel igénylését, vagy az ehhez kapcsolódó ügyeket lehet intézni az ügyfélkapun?

Egy saját otthon mindenkinek a vágya, hiszen ki ne szeretné magát abban a biztonságban érezni, amit egy
saját ingatlan tud nyújtani. Ehhez azonban az emberek többségének kölcsönre van szüksége, hiszen egy akkora összegű önerővel, amit egy lakásért vagy házért kell fizetni, kevesen rendelkeznek. Sokakban merülhet fel a kérdés, hogy vajon a lakáshitel igénylését, vagy az ehhez kapcsolódó ügyeket lehet intézni az ügyfélkapun?

A válasz erre, egyértelműen nem. Ez a tévhit onnan eredhet, hogy az internetes keresőprogram felkínál egy ilyen találati lehetőséget is, mikor a lakáshitel igényléssel kapcsolatban nézelődik. Az ügyfélkapun azonban erre nincs lehetőség, sőt, nem csak a lakáshitellel kapcsoltban, de a többi kölcsönnel kapcsolatban sem tudnak itt intézni semmit. Erre csak a bankok, és a hitelekkel foglakozó oldalakon van lehetőség.

A lakáshitel igénylését, vagy az ehhez kapcsolódó ügyeket lehet intézni az ügyfélkapun?

A lakáshitel igénylését, vagy az ehhez kapcsolódó ügyeket lehet intézni az ügyfélkapun?

Az ügyfélkapun sok hivatalos üggyel kapcsolatban lehet informálódni, regisztráció után akár intézkedni is. Ilyen például a taj kártya, vagy az adókártya. Amennyiben lakáshitelen, vagy egyéb kölcsönön gondolkodik, nézelődjön inkább a bankok online felületein, vagy érdeklődjön személyesen a bankfiókokban. A legpontosabb és legnaprakészebb információkat itt fogja megtalálni.

A lakáshitel igénylésnek komoly személyi feltételei vannak, melyeknek ha nem felel meg, nem lesz sikeres a kölcsön igénylése. Az egyik legfontosabb, hogy rendelkeznie kell mindenkinek egy stabil és biztos munkahellyel, melyről jövedelemigazolást szoktak kérni a bankok. Alaposan át kell azonban gondolni egy ilyen komoly hitel igénylését, és inkább egy olyan hosszabb futamidőt választani, amit egy esetleges átmeneti, néhány hónapig tartó pénzzavar esetén is tudnak teljesíteni.

  
Iktatva: Lakáshitel Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


− 5 = egy

Küldés
Hiteligénylés 2013