0

A lakáshitel igényléshez szükséges a formanyomtatvány kitöltése!

A sikeres lakáshitel igényléshez több dolognak kell eleget tenni. Egyrészről a bank kéri a jövedelemigazolásról szóló papír bemutatását, hiszen ez nem csak egy biztosíték, hogy az adós tud majd fizetni minden hónapban, de ez alapján tudják majd megállapítani a felvehető kölcsön összegét is. Másrészről be kell még mutatni a személyes dokumentumakt is, valamint a formanyomtatvány kitöltése is szükségszerű.

A lakáshitel igényléshez szükséges a formanyomtatvány kitöltése!

A lakáshitel igényléshez szükséges a formanyomtatvány kitöltése!

Mi az, amit a lakáshitel igénylő formanyomtatványról tudni érdemes? A hiteligénylő nyomtatványok bankonként eltérőek lehetnek. A tartalmuk a kölcsön típusától függ. A lakáshitel igényléséhez szükséges formanyomtatványok már nagyon hasonlóak minden banknál. Ezekben először is meg kell adni a személyes adatokat: a nevet, a lakcímet, az adóazonosító jelet, valamint a bankszámlát is.

A lakáshitel igénylő formanyomtatványon ezen felül ki kell még tölteni a jövedelemigazolásról szóló részt ( APEH igazolás is szükséges természetesen), adós társ esetén az Ő személyes adatait, valamint egy plusz ingatlan bevonásánál a lakás vagy ház adatait is. A kitöltésnél érdemes olvashatóan és pontosan kitölteni minden részt, hiszen így gyorsabb és könnyebb lehet az ügyintézés.

Miután minden pont ki van töltve a lakáshitel igénylő formanyomtatványon, már csak alá kell az adósnak írnia a papírt két tanú jelenlétében. Miután ez meg volt, a tanúknak is alá kell majd szignózni a nyomtatványt a személyes adataik megadásával együtt. Láthatják nem bonyolult a kitöltése, ám ha bármi kérdés merülne fel Önökben, bátran forduljanak a bank munkatársaihoz!

  
Iktatva: Lakáshitel Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


hat − = 5

Küldés
Hiteligénylés 2013